עבור לתוכן

שאלה בקשר להתקנת ווינדוס אקספי

Featured Replies

פורסם

שלום. לפני שנה וחצי קניתי מחשב חדש עם ווינדוס XP חוקי. עכשיו לפני חודש וחצי הזמנתי מחשב חדש והשאלה היא אם אני יכול להתקין את הווינדוס שקניתי לפני שנה על המחשב החדש? (לפני חודש וחצי הזמנתי מהיסתדרות המורים ווינדוס חדש ועכשיו אומרים לי לחכות עוד חודש ונמאס לי) תודה.

פורסם

סביר להניח שמה שהותקן על המחשב הקודם הוא ברשיון OEM, כלומר הוא מיועד להתקנה על מחשב אחד בלבד (בלי להעביר ממחשב למחשב), מה שאומר שלא תוכל להעביר אותו למחשב החדש.

אם הוא בכל זאת ברשיון Retail (ואז היית אמור לקבל אותו בקופסה מסודרת) אז אתה יכול להעביר אותו ממחשב למחשב, כלומר תצטרך להסיר אותו מהמחשב הישן בשביל להתקין בחדש.

אם אתה רוצה להתקין רק לחודש, אז אתה יכול להשתמש גם בcd-key של ווינדוס שכרגע מותקן על מחשב אחר, כל עוד לא תעשה אקטיבציה (תוך 30 יום תצטרך להשיג cd key חוקי חדש ולעשות איתו אקטיבציה).

פורסם

סתם בשביל ידע כללי, כל פעם שהייתי עושה "ניסוייים" על המחשב והייתי צריך להתקין את הXP מחדש הוא תמיד עבר לי אקטיבציה בצורה חוקית לגמרי.

[OEM]

פורסם

סתם בשביל ידע כללי, כל פעם שהייתי עושה "ניסוייים" על המחשב והייתי צריך להתקין את הXP מחדש הוא תמיד עבר לי אקטיבציה בצורה חוקית לגמרי.

[OEM]

כל עוד אין שינויי חומרה מהותיים, זה אמור לעבוד.

אבל על מחשב שונה לחלוטין, הרישיון לא יעבור אקטיבציה, ומיקרוסופט לא תאשר זאת.

פורסם

OEM מותר להתקין מחדש על אותו המחשב, אסור להעביר אותו ממחשב למחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים