עבור לתוכן

בעיה בתקשורת אלחוטית בראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR641G

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך הוט והספקית היא נטויזיין היום קיבלתי את הראוטר הנ"ל חיברתי אותו אמנם קצת הסתבכתי התקשרתי לנטויזיין והם הסבירו לי איך להגדיר אותו עכשיו אני נכנסתי לתקשורת האלחוטית (יש לי קצת ידע בהגדרת נתבים) והגדרתי שהתקשורת האלחוטית תהיה חסומה על ידי קוד כתבתי את הקוד בקוד אסקיי (13 ספרות) הגדרתי על 128 ביט ושהנתב ישדר ב108 מגה אישרתי את הכל יצאתי וכשאני מנסה להתחבר דרך המחשב נייד בתקשורת אלחוטית הוא לא נותן לי הוא כותב תקשורת מקומי בלבד בדקתי את מזהה רשתות אלחוטיות במחשב נייד הגדרתי לו שהוא יתחבר עם הקוד שכתבתי בנתב אבל עדיין רק מקומי בלבד ניסיתי לנתק את הסיסמה שהתקשורת האלחוטית תהיה בלי סיסמה אבל גם את אותה תוצאה אז מה הבעיה???????

אגב המחשב נייד הוא של טושיבה סטהלייט L500 12T אם אני זוכר נכון כשאני מחבר אותו באופו חוטי יש גלישה כרגיל

תודה רבה מראש לעוזרים זה דחוף לי מאוד

עריכה= יכול להיות שהראוטר לא תואם למחשב יש חיה כזאת

פורסם

קודם כל לפי ההסבר שלך הגדרת הצפנה לWEP כך שאני מציע לך להגדיר לWPA2.

שנית ברגע שאתה מחובר לרשת האלחוטית שלך תראה אם יש לך ping ל default gateway קודם כל. אם הכל תקין יכול להיות שישנן הגדרות ידניות לכרטיס רשת/מתאם האלחוטי בנייד (אני מדבר על הגדרות TCP/IP כמובן).

פורסם
  • מחבר

נראה לי שיטש איזה מאפיין שקוראים לו PVO4 ועוד איזה משהוא דומה כי כשבדקתי הוא כותב לי על אחד מהם מוגבל ועל השני הוא כותה לי מקומי אולי זאת הבעיה אגב לא כל כך הבנתי אותך אבל בדקתי בראוטר יש כתובת באפשרות gateway

פורסם

אתה מדבר על IPv4 אולי?

אם התחברת לרשת ולא קבלת כתובת IP משרת הDHCP של הנתב או קיבלת כתובת APIPA 169.254 אז או שאתה מקליד את מפתח הרשת (הסיסמא שקבעת) לא נכון או שיש בעיה עם הפרופיל של הרשת האלחוטית וצריך פשוט למחוק אותו להתחבר מחדש.

כשאני מדבר על default gateway אני מדבר על DGW שאתה מקבל מהDHCP אחרי שהתחברת לרשת האלחוטית, בלעדיו אין יציאה החוצה לשום מקום.

פורסם

סביר להניח שכתובת ה IP של המחשב מוגדרת ידנית.

איזה חלונות יש לך?

הנה אופציה אחת.. לבדיקה

התחל>הפעלה>

C:\Windows\System32\ncpa.cpl

אישור

לחצן ימני על ה WIRELESS

ואז מאפיינים

תסמן את השורה של TCP\IP (לא בריבוע אלא בטקסט)

תבחר במאפיינים ותגדיר במסך שנפתח לך את כל מה שאפשר על "אוטומטית"

ואז אישור ואישור

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי חבר'ה הבעיה הייתה בתשתית פעם היתה התחברות ופעם לא גם על ידי החיבור באופן חוטי אז כשיצבתי את ההתחברות אליהם (הם עשו כל מיני שינויים אצלם ואז זה תוקן) הגדרתי שוב את הוירלס וזה פעל טוב

תודה רבה רבה על העזרה שעזרתם לי פה ירבו כמותכם כאן בפורום

אין עליכם :xyxthumbs::yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: ;D

פורסם

לפי איך שאני הבנתי ההתחברות האלחוטית עבדה מהרגע הראשון, ופשוט הנתב לא היה מחובר לאינטרנט.

זה מה שהודעת השגיאה אומרת בכל אופן - תקשורת מקומית בלבד: (1) (2)

(וינדוס ויסטה \ 7 יודעות להתריע כשיש חיבור לרשת אבל אין גישה לאינטרנט מהחיבור הזה)

אחרי קצת משחקים מצד הספקית או הגדרה נכונה בנסיון השני של חיבור ה WAN של הנתב לאינטרנט - הכל הסתדר לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים