עבור לתוכן

חוות דעת על ספק 550W HEC תקציב 300

Featured Replies

פורסם

רוצה לשמוע חוות דעת על הספק הזה ולמי שראה שיבושים בו וכו'..

הנה הקישור לספק http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HEC-550TE

יש ספק 550 אחר ששווה 300 שקל בערך?

פורסם

ספק טוב - במחיר הזה לא תמצא ספק שמתקרב אליו בנתונים (40A)

פורסם

ספק סופר בינוני. אי אפשר לצפות למשהו אחר ב 300 שקל ל 550W.

לאיזה מפרט זה מיועד?

פורסם
  • מחבר

i5+5850 אני יודע שאפשר להשיג אחד 500W יותר איכותי אבל אני רוצה בשביל שידרוגים קטנים לא רציניים לעתיד.

פורסם

אחלה ספק

פורסם

הספק הזה מבוסס על סדרת TB ולא על סדרת TE ולכן הביקורת עליו לא כל כך עוזרת. אתה לא יכול לדעת מה ההבדלים בין הסדרות, הם יכולים להיות גדולים.

יאמר לזכותו של ה TB שהנצילות שלו יציבה מאוד (לפחות לפי 80plus.org)

פורסם

אני יכול להתייחס באופן כללי לרמת המחיר המגוחכת ובאופן כללי לסדרות ה VALUE של HEC. אין ניסים בתחום.

פורסם

הספק הזה נותן בדיוק את מה שצריך כדיי שהמחשב יעבוד בצורה טובה ויציבה ושהספק לא יידפק לך בהפתעה (אין אף ספק שמבטיח את זה אבל האחד הזה מספיק קרוב)

אם אתה מחפש ספק שיתן ביצועים טובים גם בעומס קרוב ל 100 % או בעמס לא מאוזן בצורה קריטית (אלה הדברים שהוא נפל בהם בביקורת שהבאת) - לא נראה לי שתמצא כזה ב 300 שקל. בתכלס אתה פשוט אמור לבחור ספק מספיק חזק ואל תדאג לקטע של עומסים לא מאוזנים זה לא קורה בצורה כזאת קיצונית כמו שהם עשו בביקורת

איכות בניה - לחבר שלי ולי יש גרסאות ישנות יותר של ספקים של HEC. הספקים עבדים כבר כמה שנים (ואצלו בעומס קרוב לקצה היכולת של הספק) ועובדים בצורה תקינה לגמרי. ראיתי מבפנים את 2 הספקים. הם בנויים ברמה של לא פרפקציוניסטי אבל בהחלט בנוי לעבוד ולהחזיק מעמד

בקצור ספק שעושה בדיוק את העבודה ובלי פוזה. מבחינתי זה אחלה ספק

פורסם

גם לי היו ספקים ישנים של HEC. הם לא היו ממש זולים. כשאראה ביקורת רצינית שמראה שהספק 550W ב 300 שקל טוב אתרצה. עד אז אני מעדיף לדבוק בחברות שבמחיר הזה מספקות גג ספק 400 תקציבי.

פורסם

ספק זה לא דבר שחוסכים בו.

חבל שאנשים לומדים את זה רק בדרך הקשה :s07:

פורסם
  • מחבר

אני מודע לכך ואני מתכוון לקנות יותר משתלם רק רציתי קצת מידע וחוות דעת על הספק הזה ב300 שקל..

הוא יספק לי את הסחורה אתם חושבים או עבודה לא מאוזנת וכו'.

פורסם

בתקציב כזה הייתי כבר מעדיף לחרוג קצת ולקנות את הSEASONIC SSET500W

זה ספק שיחזיק בלי בעיות מערכת באוברקלוק עם כרטיס HD5850.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים