עבור לתוכן

בעיה ביציבות רשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש ברשותי ראוטר חדש של D-Link מדגם DSL-2760U שפועל בתקן N.

כמו כן, יש לי דונגל USB של TP-Link שפועל גם כן בתקן N

אני מצליח להתחבר אלחוטית והכל טוב ויפה, אך משום מה אין לי יציבות....כלומר, מדי פעם ,מסיבות לא מובנות, המחשב שמחובר אלחוטית באמצעות הדונגל USB מתנתק מהאינטרנט, או עובד מאוד מאוד לאט...

לאחר הוצאתו והכנסתו מחדש, שוב יש קליטה כמעט מלאה והאינטרנט שוב עובד...

האם יש לכך איזשהו הסבר או אפשרות לטיפול, מלבד בעיות חומרה?

תודה רבה....

פורסם

מה המרחק בינהם?

בשלב ראשון, הייתי מעדכן ל-DRIVER המעודכן ביותר שתמצא לכרטיס האלחוטי.

פורסם
  • מחבר

המרחק הוא כ10 מ', אבל בקומה נפרדת.

התקנתי את הדרייברים המעודכנים ביותר....

פורסם

אם הבעיה ממשיכה, כנס לתפריטי הנתב ושנה את הערוץ האלחוטי -- יכול להיות שיש התנגשויות עם רשתות אלחוטיות אחרות בסביבה. לא יזיק גם להרחיק טלפונים אלחוטיים מהנתב ומהמחשב. מה רמת הקליטה שאתה מקבל? אתה משתמש בתוכנות הורדה?

פורסם
  • מחבר

אם הבעיה ממשיכה, כנס לתפריטי הנתב ושנה את הערוץ האלחוטי -- יכול להיות שיש התנגשויות עם רשתות אלחוטיות אחרות בסביבה. לא יזיק גם להרחיק טלפונים אלחוטיים מהנתב ומהמחשב. מה רמת הקליטה שאתה מקבל? אתה משתמש בתוכנות הורדה?

קראתי איפשהו על שינוי הערוץ האלחוטי - ניסיתי בינתיים את ערוצים 1, 11 ו6...האם שווה לנסות את כולם?

אני מקבל רמת קליטה מאוד גבוהה בתוכנה שמגיעה עם הUSB - כמעט קליטה מלאה...

אני משתמש בתוכנת הורדה במחשב שמחובר קווית, אבל מגביל אותה כאשר יש שימוש במחשב עם החיבור האלחוטי...

אבל בהרבה מקרים יש בעיתיות ביציבות גם כשאני לא מוריד.

פורסם

לפי התיאור שלך נראה לי שאופצית החסכון בחשמל מופעלת על הכרטיס האלחוטי. כנס ל-DEVICE MANAGER ובטל את האופציה הזו לגבי הכרטיס האלחוטי.

פורסם
  • מחבר

לפי התיאור שלך נראה לי שאופצית החסכון בחשמל מופעלת על הכרטיס האלחוטי. כנס ל-DEVICE MANAGER ובטל את האופציה הזו לגבי הכרטיס האלחוטי.

ביטלתי את האופציה הזאת...אמנם לא מהDEVICE MANAGER, אלא מהתוכנה שמגיעה עם הכרטיס האלחוטי, אבל האופציה מבוטלת.....

פורסם

נסה להשיג מתאם N של חברה אחרת (רצוי של אחד המותגים הרציניים יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים