פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים במקרה קיבלתי היום מייל מהניוזלטר שלהם, זה הטקסט:Hello,We have just finished seven very enjoyable weeks of closed beta testingfor Shattered Horizon, our multiplayer first-person shooter for the PC.And with the beta wrapped up we have a bunch of new content to sharewith you.New "Raid on Moondust" trailerThe first trailer for Shattered Horizon to show in-game footage, thisnew video shows two players working together to take control of anasteroid being mined in near-Earth space. Players use rocket packs tofly freely through space and can land on any surface, surprisingopponents by attacking from unexpected angles.We've released four new screenshots which you can find on theredesigned and re-launched official website: www.shatteredhorizon.com---------------טריילר: http://www.gametrailers.com/video/raid-on-shattered-horizon/57738נראה ממש טוב ! שווה לחכות...
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים תגידו, המשחק הזה שווה 18 דולר?לפי סרטונים ותמונות הוא נחמד אבל אם מישהו שקנה יכול לתת חוות דעת יהיה עדיף ...
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים לי נראה שלא - אולי הוא יהיה נחמד ל-MP, אבל בזה זה נגמר - וגם שם, אני אהיה מופתע אם לא אקבל מזה סחרחורת אחרי משחק אינטנסיבי
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים תגידו, המשחק הזה שווה 18 דולר?לפי סרטונים ותמונות הוא נחמד אבל אם מישהו שקנה יכול לתת חוות דעת יהיה עדיף ...בעיני אף משחק לא שווה כזה סכום....מה שכן נראה משחק נחמד , עם חידוש מגניב , ועם גרפיקה לא רעה....השאלה איך המשחקיות
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים שעות? צריך ליהיות במצב נואש בשביל להתחיל להשתעמם ממנו אחרי כמה שעות.. אפילו הטריילר משעמם...
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אתם לא יודעים על מה אתם מדברים.הייתה לי הזכות להיות בטא טסטר שלו , מרכז המשחק הוא MP (אני לא בטוח בכלל שיש SP)תחשבו על CS בחלל באפס כבידה.באופן מפתיע הוא כם יחסית מרשים גרפית , יחסית למשחק רשת זאת הכוונה , שלא תרוצו להשוות לקרייסיס.
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים דווקא נראה לי די מגניב, הדבר הראשון שהוא הזכיר לי זה את אימוני הקרב במשחק של אנדר (מי שקרא את הספר יודע על מה אני מדבר)ברגע שיהיה לי זמן אני בהחלט מתכוון לקנות
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים CS לבדו בימי COD נישמע משעמם... ואם כבר על "נישמע" אנו דנים, המוסיקה של הטריילר באמת משעממת..ויש במשחק קולות אחרים חוץ ממוסיקה?
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אני חושב שיש , הרבה מאפקטי הסאונד הם נשימות בחליפה , הג'טפק ,הנשקים. את המוזיקה בטריילר ובמשחק כולו כתב איזה פיני אחד שעושה המון מיקסים בפינלנד... מקסים , תחשוב על Captain Price בחלל , סוג של COD -MW Space Wars... אין בחלל קולות... In Space , No one can hear you Scream...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.