עבור לתוכן

זקוק להמלצה לנתב חוטי בתקציב 300

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לנתב חוטי למספר קטן של מחשבים גיימרים בתקציב 300

שלא יהיו בעיות עם הנתב במשחקי רשת באנרטנט

פורסם

נתב כשמו כן הוא מנתב תנועה מצד אחד לצידו השני.

אין הבדל בין נתב לגימינג לנתב שלא לגיימינג שניהם פשוט מנתבים תנועה בצורה די טפשה.

הנתב הכי פשוט היום עולה 130 שקל של TPLINK אחריו + - יש את הנתב BR6204WG של אדימקס 180 שקל ולמעלה מזה או באותו המחיר יש כמה של DLINK.

משום מה אני אוהב את DLINK אבל לאדימקס יש תמיכה טובה יותר בחיבור כבלים מבוסס חייגן.

לי בבית יש את BR6204WG אבל קצת יותר טוב ממנו הוא אחיו ה BR6204WLG שעולה אותו הדבר.

אין כמעט סיבה לקנות נתב חוטי בלבד.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת נתב חוטי בלבד? צריך לקנות עוד אביזרים?

פורסם

לא, hack2003 התכוון כנראה (אם יותר לי להתערב ולפרש את דבריו) שאין טעם לחפש דווקא נתב שחסר פונקציית אלחוט. תקנה את אחד הנתבים שהמליץ לך, שהם גם אלחוטיים, תבטל את פונקצית האלחוט (מתוך ממשק הנתב) אם אין לך צורך בה ותשתמש בנתב רק כמתג (switch), כלומר תחבר את המחשבים בכבל רשת ליצאות הרשת שבגב הנתב.

אגב, כמה זה מספר קטן של מחשבים?

פורסם
  • מחבר

מספר קטן זה מקסימום 3

יש לך גם המלצות לנתבים מסויימים?

פורסם

כל אחד מהנתבים ש-hack2003 המליץ עליהם יספיקו לך. הנתבים של edimax לא רעים בכלל אם להיות יותר ספציפי ומחירם זול.

לצרכים שלך אין ממש הבדל בין הנתבים השונים (שהם לא זבל גנרי), אין טעם לשלם סתם יותר על נתב שאין לך שימושים ביכולות כאלו ואחרות שאולי יש לו.

אם תתן קצת פרטים נוספים על תשתית האינטרנט שלך (בזק, HOT), סוג החיבור (חייגן, ללא חייגן) והמודם שיש ברשותך היום, אולי יהיה אפשר לצמצם קצת את האפשרויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים