עבור לתוכן

PrivateNGN שווה משהו או סתם גימיק שיווקי?

Featured Replies

פורסם

יש אפשרות לNGN (או PrivateNGN במקרה של בזק בינלאומי) בשילוב עם חבילת גיימר או שאין דבר כזה חבילת גיימר בNGN?

• תגובות 33
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרגע אין חבילת גיימר עם NGN, מפני שכרגע אין תור (המערכת כרגע עונה על צרכי מיעוט המשתמשים בשירות), אבל ברגע שיהיה תור, החברות יזדרזו למכור שירות "אל-תור" (או בשמם בשני - חבילות גיימר).

פורסם

תודה רבה! כרגיל מענה מעולה! :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

רק אני רואה את כל האבסורד שבעניין?

הוט = לוקחת מחירים מטורפים, בזק מפרסמת מוצר שקיים בערך ב3 ערים [אני מניח שיקח לפחות שנה עד שזה יגיע ליישובים שמסביב לנתניה].

זה פעם ראשונה שאני שומע על התשתית של הוט ל100 מגה, גם כן אני מניח שיקח הרבה זמן עד שהכל יפרס.

במקום להתחיל לפרסם ולעשות רעש ובלאגן היו צריכים להתחיל לפרוס את זה יותר ולקראת הסוף לפרסם.

עוד יותר גרוע בעניין זה, חבילות 10-20-30-100 מגה באות עם UPLOAD של 800 ק"ב :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:.

איך זה יכול להיות??? UPLOAD של 800K!!! היום על התשתית הישנה אני מקבל 512! בדיחה פשוט בדיחההה!

חוץ מזה שיתחילו לשפר את השירות שלהם ונדבר [חשוב לציין: הוט דווקא בסדר חוץ משלוקח 20 דקות לנציג].

נ.ב

יש ליי חבר שכבר מחובר לתשתית והוא טוען שיש הרבה בעיות, אני מניח שזה יפתר כשסיימו את כל החיבורים.

כל ההודעה בקיצור ומסקנות:

*Upload עלוב.

*מפרסמים תשתית שעדיין לא מוכנה.

*מחירים גבוהים.

אז אתה אומר שצריך לחכות עוד שנה בערך עם מכירת החבילות כדי שהיה תשתית ללפחות חצי מדינה ורק אז להתחיל למכור, לומרות שכבר היום יש אנשים שיכולים להנות? בקיצור מה שאתה אומר זה "אם לי אין שלאף אחד לא יהיה".

הUpload לא עלוב, ככה זה מקובל ברוב העולם, הרי בסופו של דבר הם לא רוצים לאבד רווחים מהעסקים.

המחירים גבוהים? תגיד לי אתה חי בסרט? 240 שקל ל16MB (ספקית+תשתית) לחבילה לא מוגבלת זה יקר? לדעתי תימכור נהדר.

פורסם

מצד אחד הם יוצאים בפרסומות מפוצצות וגימיקים שיווקיים אבל מצד שני למכור הם לא כל כך להוטים.

אתמול השארתי להם פרטים באתר והם לא חזרו אלי.

היום דיברתי עם נציג שהבטיח לחזור אלי והוא לא חזר.

למה הם לא רוצים את הכסף שלי? :'(

פורסם

מה שמצחיק זה הגימיק PRIVATE NGN....קודם כל אפשר להשתמש בזה גם אם אין לך NGN כי הלו כאילו דה ! זה כולה טווח IP שונה עם SHAPING מעט שונה בטענה שהם מבטיחים לך מהירות מקסימלית בתוך הארץ (בינינו הם מתחייבים גם בחבילות רגילות לדבר הזה).

סך הכל כדי להתחבר לPRIVATE NGN או חרטא NGN אתה מתחבר בעזרת אותו חייגן PPPOE אז :screwy:

אני התקשרתי לבדוק אם יש טעם לשדרג לזה ב5 מגה שלי - עוד עשרים שקל בשביל התחייבות למהירות מקסימלית בארץ :kopfpatsch: לא שווה.

פורסם

צודק צודק!

רק אני רואה את כל האבסורד שבעניין?

הוט = לוקחת מחירים מטורפים, בזק מפרסמת מוצר שקיים בערך ב3 ערים [אני מניח שיקח לפחות שנה עד שזה יגיע ליישובים שמסביב לנתניה].

זה פעם ראשונה שאני שומע על התשתית של הוט ל100 מגה, גם כן אני מניח שיקח הרבה זמן עד שהכל יפרס.

במקום להתחיל לפרסם ולעשות רעש ובלאגן היו צריכים להתחיל לפרוס את זה יותר ולקראת הסוף לפרסם.

עוד יותר גרוע בעניין זה, חבילות 10-20-30-100 מגה באות עם UPLOAD של 800 ק"ב :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:.

איך זה יכול להיות??? UPLOAD של 800K!!! היום על התשתית הישנה אני מקבל 512! בדיחה פשוט בדיחההה!

חוץ מזה שיתחילו לשפר את השירות שלהם ונדבר [חשוב לציין: הוט דווקא בסדר חוץ משלוקח 20 דקות לנציג].

נ.ב

יש ליי חבר שכבר מחובר לתשתית והוא טוען שיש הרבה בעיות, אני מניח שזה יפתר כשסיימו את כל החיבורים.

כל ההודעה בקיצור ומסקנות:

*Upload עלוב.

*מפרסמים תשתית שעדיין לא מוכנה.

*מחירים גבוהים.

פורסם

אני לא יודע מה הקטע איתכם אבל אני מצליח לקבל את הרוחב פס לחו"ל כל עוד זה לא שרת דפוק עם מיליון מילי שניות

וshuy

יש מסלול גיימר ב10 מגה של בזק בין לאומי, הוצאתי מהם את התוספת של המסלול גיימר ב4 שקל נוספים (פעם הייתי משלם על זה 20 שקל ב5 מגה) ועכשיו הפינגים שלי ממש יציבים (לפני זה לא)

הבעיה שאם תשאלו את השירות לקוחות אם יש להם מסלול גיימר ב10 מגה ומעלה הם יגידו לא כי הם לא יודעים בכלל איך זה עובד ומה זה, הייתי צריך לעשות ועידה עם תומכת מהתמיכה הטכנית כדי שהיא תסביר לבחור מהשירות לקוחות שיש כזה דבר

פורסם

אני לא יודע מה הקטע איתכם אבל אני מצליח לקבל את הרוחב פס לחו"ל כל עוד זה לא שרת דפוק עם מיליון מילי שניות

וshuy

יש מסלול גיימר ב10 מגה של בזק בין לאומי, הוצאתי מהם את התוספת של המסלול גיימר ב4 שקל נוספים (פעם הייתי משלם על זה 20 שקל ב5 מגה) ועכשיו הפינגים שלי ממש יציבים (לפני זה לא)

הבעיה שאם תשאלו את השירות לקוחות אם יש להם מסלול גיימר ב10 מגה ומעלה הם יגידו לא כי הם לא יודעים בכלל איך זה עובד ומה זה, הייתי צריך לעשות ועידה עם תומכת מהתמיכה הטכנית כדי שהיא תסביר לבחור מהשירות לקוחות שיש כזה דבר

חחח כמה מסלולים צריך כדי לקבל תיעדוף טוב?

גם PRIVATE NGN, גם מסלול גיימר.

ומוזר שגיימר זה רק עוד 4 שקלים בחודש

פורסם

רציני אחי, היו פינגים גבוהים היה מציק, אז התקשרתי לתמיכה פתאום התומכת אמרה, תתנתק שנייה, עכשיו תתחבר

אמרתי לה וואי איך עשית את זה, אז היא אמרה שהיא פשוט שמה גיימר יחד עם התעדוף חו"ל של הפרייווט הזה, אמרתי לה שהשירות לקוחות אמרו שזה לא קיים, אז היא אמרה שזה שטויות והם פשוט לא מבינים כלום

ו4 שקל בגלל שאני ב10 מגה אז לא אכפת להם כל כך, אחרי הכל גם ככה הם כבר מביאים לי בחינם תעדוף לתעבורה מחו"ל

פורסם

זה נשמע מצויין

דווקא במהירויות הגבוהות ציפיתי שיהיו יותר הגבלות והמחיר לגיימר יעלה, אבל לא כך הדבר.

מקווה שגם בהמשך התוספת הזו תהיה סמלית

פורסם

רציני אחי, היו פינגים גבוהים היה מציק, אז התקשרתי לתמיכה פתאום התומכת אמרה, תתנתק שנייה, עכשיו תתחבר

אמרתי לה וואי איך עשית את זה, אז היא אמרה שהיא פשוט שמה גיימר יחד עם התעדוף חו"ל של הפרייווט הזה, אמרתי לה שהשירות לקוחות אמרו שזה לא קיים, אז היא אמרה שזה שטויות והם פשוט לא מבינים כלום

ו4 שקל בגלל שאני ב10 מגה אז לא אכפת להם כל כך, אחרי הכל גם ככה הם כבר מביאים לי בחינם תעדוף לתעבורה מחו"ל

איזה אייפי מקבלים כשמחוברים לגיימר ? 84.110.3.1-2-3-4-5-6-7-8? משהו בסיגנון ?

אמרו לכם גם להשתמש ב Hot.bezeqint.net במקום ב gch.bezeqint.net כי זה כאילו השרתים שתומכים ב UFI של הוט.

בזק הקרציות לא רוצים לתת ללא מחוייבות אפילו עם להעלאות את המחיר החודשי גם. אז הצלחתי שיתנו לי משתמש ליום אחד ללא מחוייבות ואז להתקשר אליהם ולהגיד לבטל, אז בעיקרון קיבלתי 16 מגה, אבל אני לא מצליח בשום פנים ואופן להתקרב ביוטורנט ל 1.50+ זה תמיד מקרטע בין 1.00 ל 1.35 גג, אפילו כשפס הרוחב נקי לחלוטין בבדיקת HTTP רגיל שמגיע ל 1.89-1.90.

יש רעיונות ?

פורסם

אתם חושבים שעכשיו זה הזמן להצטרף לNGN או שעדיף לחכות כי אולי עם הכניסה של HOT לתמונה תהיה הוזלת מחירים? (אני מדבר על הטווח זמנים הקרוב, לא עוד חצי שנה)

פורסם

אתם חושבים שעכשיו זה הזמן להצטרף לNGN או שעדיף לחכות כי אולי עם הכניסה של HOT לתמונה תהיה הוזלת מחירים? (אני מדבר על הטווח זמנים הקרוב, לא עוד חצי שנה)

בפועל אם יש NGN באיזור שלך מצרפים אותך לבד כי אין תשתית אחרת חחחחח

אם אתה רוצה לדעת אם יש לך NGN או לא חייג מהטלפון 110...אם זה עובד סימן שאין לך NGN

פורסם

הבנתי... יש לי.

אז אני מתכוון לחבילות המהירות של ה10+ מגה.

כרגע אני על 2.5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים