פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים ^ אוי איך יכולתי לשכוח?!? Carmageddon הראשון. הסרטון הכי מגניב שראיתי בילדותי.
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים ^ אוי איך יכולתי לשכוח?!? Carmageddon הראשון. הסרטון הכי מגניב שראיתי בילדותי. וואו, איזה מסע ל-1997. אני זוכר שציפיתי למשחק הזה כל-כך, קראתי עליו המון בכל המגזינים הלועזיים, פי סי גיימר וכד'. הוא הגיע בקופסא מגניבה כזו, עם הדמות של מקס דאמג' מאחורי ההגה, ושתלו בעיניים שלו נורות אדומות כאלו, שהגיעו עם בטריה והיבהבו. איזו השקעה. אחד המשחקים. ואחרי שנתיים עדיין מצאתי את עצמי משחק בו ב LAN עם חברים, אצל יחיאל במחשב-נא ליד קניון ערים בכפר-סבא אם מישהו מכיר. איזו חנות אגדית. ;D
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים כן,גם אני זוכר שקיבלתי דיסק עם הדמו של המשחק באחד מעיתוני המחשבים בזמנו,והייתה לו איזה מגבלת זמן..חודשים ישבתי ושיחקתי רק בדמו,עד שקנו לי את המשחק המלא..רק משום מה לא זכורה לי קופסא מיוחדת כמו שאתה תיארת..עד כמה שזכור לי,הקופסא שלי הייתה קרטונית פשוטה..נו ניחא.
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים משום מה REBEL ASSAULT הראשון נחרת לי בזכרון, למרות שהיום אני לא מבין למה:http://www.youtube.com/watch?v=-DmPbK7RJ1M
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים Diablo 2 איך אף אחד לא הזכיר את זה עדיין בכלל בכל המשחק הסרטונים מהממים עד היוםhttp://www.youtube.com/watch?v=U0kPXdtz_c4
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים היחיד שממש גרם לי להזיל כמה דמעות מההתרגשות כשראיתי אותו בפעם הראשונה: Red alert 1 ברגע שהם מסיימים לדבר ומתחיל להכנס hell march - מופיע הכיתוב westwood studios בירוק עם הסאונד של מכונת הזמן - זה פשוט אחד הרגעים האור-קוליים הכי מרגשים שחוויתי אי פעם, חרוט בזכרון לנצח. בדיוק כמו שמישהו שם בתגובות לסרטון כתב: once the westwood logo appears, you witness the most amazing intro to anything ever devised by anything ever in the history of the universe. ever. ואנשים תעשו טובה - תכתבו את השם של המשחק, סתם לשים לינק בלי לפרט לפחות את השם זה ממש מעפן.
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים אחד הסדרות שאני תמיד אזכור baldurs gate baldurs gate 2 baldurs gate 2 throne of baal
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים Ripper זה קווסט ישן ובלתי אפשרי (ממש קשה) תמיד אהבתי את הפתיח שלו בעיקר בגלל השיר (Blue Oyster Cult - Don't Fear The Reaper)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.