עבור לתוכן

DEXTER - עונה רביעית.

Featured Replies

פורסם

מה אתה משחק אותה מבין תסדרה יותר טוב ממך ומכל המשפחה שך :lol:

• תגובות 129
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^^

shaash%5C71415_(122).gifquestion-mark.jpg

פורסם

מה אתה משחק אותה מבין תסדרה יותר טוב ממך ומכל המשפחה שך :lol:

אתה עושה מעצמך צחוק. תשתוק ותשב בשקט כבר. :facepalm:

פורסם

עכשיו סיימתי לראות את פרק 12.

מטורף! סיום עונה פשוט מטורף :smile1:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

FUCKING WOW

:eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2:

פורסם

חחחח איזו הצתה מאוחרת...

האמת שלא ממש נהנתי מעונה 4, ההמתנה כל שבוע מחדש ממש הרסה לי את העונה...

בעונה 5 אני ממש מקווה שאני אצליח להחזיק את עצמי, ולראות אותה רק אחרי שהיא כבר תסתיים, כדי שאני אוכל לראות אותה ברצף נורמלי.

פורסם

אני דווקא ממש נהניתי מזה.

כשאתה רואה עונה מרוכזת (אני רואה עכשיו את 2 העונות של true blood במרוכז למשל) אז הפאן נגמר מהר מאוד.

הציפיה כל השבוע לפרק של דקסטר הייתה ממש תענוג לדעתי.

עוד מעט חוזרת גם "24" לעוד עונה מופרכת (שמינית) אבל מותחת להחריד בין פרק לפרק כמו תמיד :)

פורסם

לא לא, זה היה מדכא.. עד שאתה נכנס לזה כבר נגמר הפרק..

גם אם היה פרק פעם ביום זה היה מדכא, כשאני חושב על זה. כשראיתי את עונות 1-3 מעולם לא ראיתי פרק בודד.. מינימום 2 ברצף, בדרך כלל 3, ולקראת סוף העונה גם 4 או 5 רצוף..

פורסם

Milford,

אני בכלל לא עקבתי אחרי DEXTER ולא התעניינתי בגרוש. פה ושם ראיתי שעוקבים בפורום אחרי הסדרה ומציינים אותה לשבח שוב ושוב.

רק שהופיע התר'ד על עונה רביעית נפל לי האסימון. אכן, הצתה מאוחרת. :P

אז אמרתי לעצמי ... " שמע, אתה חייב להכנס בעובי הקורה " והתחלתי לצפות מעונה ראשונה והלאה יחסית מאוחר. נו, עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

מה אני אגיד לך ... שלושת העונות הראשונות הן בסדר, אחלה, סיפור טוףף. קטעים משוגעים.

העונה הרביעית ... אולללה ... הסיום ... FUCKING WOW ...

פורסם

הסיום של העונה הרביעית הוא הכי טוב - ללא שום ספק.

אבל!

בתור עונה כמכלול - אין כמו העונה השנייה. פשוט אין. עונה מושלמת.

פורסם

עכשיו צריך להמתין עד ספטמבר לעונה החמישית ... אני בטריפ ... אני צריך את מנת הדקסטר ... ברצף

מעניין איך הם ( המפיקים ) יוציאו אותו מהסמטוחה של הסיום. הרי בעצם דקסטר יצא דפוק מכל הצדדים ..

פורסם

איך? סביר מאוד להניח שיהיו הרבה קטעים בעונה 5 שיהיו דומים (ואני מניח שאולי אפילו יכללו פלאשבקים) לקטעים מעונה 1....

פורסם

הריסון יתחיל לרצוח

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך בטוח שהקוד יעבור מאב לבן... אני דיי בטוח שדקסטר ינסה להתחיל הכל בצורה אחרת ופשוט לברוח...

אבל כבר שום דבר לא בטוח :-\

פורסם

אפילו היוצרים עוד לא יודעים לאן הסדרה הולכת לפי מה שקראתי, הם עוד לא עשו סיעור-מוחין לרעיונות לעונה החמישית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים