עבור לתוכן

בעיות ב-wireless מאז הגדרת הראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום.

הגדרתי ראוטר של TRENDNET לשני מחשבים. על מחשב אחד הוא עובד יופי ועל המחשב השני ה-wireless עושה בעיות מאז הגדרת הראוטר.

מדובר במחשב ASUS F82Q. ה-wireless עבד בסדר גמור לפני זה ועכשיו ברגע שהמחשב נכנס למצב של "שינה" ה-wireless מתנתק ולא מתחבר עד שאני לא נכנסת ל-HARDWARE MANEGER ועושה לו "הסרה" ואז "התקנה".

האם הבעיה היא ב-wireless? בהגדרות?

תודה על העזרה.

פורסם

מופעלת במחשב שלך האופציה לחסכון בסוללה שמכבה את הכרטיס האלחוטי באופן אוטומטי כאשר הוא לא בשימוש. תבטלי את האופציה הזו במנהל ההתקנים (DEVICE MANAGER) של הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

האופציה הזו חוסכת בסוללה ככה שזה בסדר מבחינתי. בכל מחשב אחר שנתקלתי בו אז פשוט אפשר היה להתחבר מחדש, אבל אצלי צריך לעשות או ריסטרט או "הסרה" ואז "התקנה". זה נראה לי קצת לא תקין.

ואגב, לא מצאתי את האופצייה הזו במנהל ההתקנים.[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 09:55:34

מקפיצה.

עזרה?

פורסם

rotemit, אני מציע לך לקחת 5 דקות לקרוא את חוקי הפורום.

הקפצה מותרת רק לאחר 24 שעות. להבא זאת תהיה אזהרה ולא הערה.

פורסם

האופציה הזו חוסכת בסוללה ככה שזה בסדר מבחינתי. בכל מחשב אחר שנתקלתי בו אז פשוט אפשר היה להתחבר מחדש, אבל אצלי צריך לעשות או ריסטרט או "הסרה" ואז "התקנה". זה נראה לי קצת לא תקין.

ואגב, לא מצאתי את האופצייה הזו במנהל ההתקנים.[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 09:55:34

מקפיצה.

עזרה?

זה אולי בסדר מבחינתך, אבל כנראה שהמחשב שלך אוהב את זה פחות. תנסי את האופציה הזו לכמה ימים ותראי אם זה משפר את המצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים