עבור לתוכן

משפחה נטבחה ונשרפה בביתם (בין הנרצחים תינוק בן 4 חודשים)

Featured Replies

פורסם

אתה מוכן שאדם חף מפשע יוצא להורג בשביל לשלם במיסים כמה שקלים פחות? גם אם זה יהיה מישהו מהמשפחה שלך?

בכל מקרה, כפי שאמרתי קודם, אסירי עולם צריכים לעבוד בעבודות מועילות (ללא תשלום כמובן) ולא להיות נטל על החברה.

הרעיון הוא להיות אובייקטיביים ולחפש את טובת הכלל, אם תמיד לחפש את הטובה הפרטית שיכולה לצמוח לי במקרה ובו אני אפול באותו אחוזון מסוים של חף מפשע שנפגע אז שום דבר לא יתנהל בצורה נורמלית.

• תגובות 118
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
הרעיון הוא להיות אובייקטיביים ולחפש את טובת הכלל, אם תמיד לחפש את הטובה הפרטית שיכולה לצמוח לי במקרה ובו אני אפול באותו אחוזון מסוים של חף מפשע שנפגע אז שום דבר לא יתנהל בצורה נורמלית.

איך אתה יודע שזה יהיה אחוזון הא?

הרי הוא יהיה מת ולא יכול לדבר או לטעון לחפות מפשע, אז למה שמישהוא יפתח את התיק מחדש?

גם במערכת המשפט הנוכחית ללא ספק יושבים חפים מפשע כפושעים אבל ההבדל הוא שלפעמים הם מזוכים

לדוגמה : כנופיית מע''צ ותסתכל על התאריך

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%AA_%D7%9E%D7%A2%22%D7%A6

פורסם

1. לא ענית לשאלה.

2. הרבה אנשים מודעים לכך שיתכן ויהרגו בצבא למען טובת הכלל, ומסכימים לכך. בספק שמישהו יהיה מוכן לקחת את הסיכון, קלוש ככל שיהיה, שהוא או מי ממשפחתו או חבריו יוצא להורג, בתמורה לכך שישלם שקל פחות במיסים.

3. האפשרות שאסירי עולם יבצעו עבודות מועילות, תורמת לכלל הרבה יותר מגריעת הגנים שלהם מהמאגר.

עריכה:

שלושת המקרים הזכורים לי, בדבר תפירות תיק של המשטרה:

1. עמוס ברנס (רצח רחל הלר) - לא חושב שיש צורך לפרט

2. 3 ערבים (פרשת החייל שנחטף ונרצח אולג שייחט) - סביבות 2004, השלושה הודו, שחזרו וידעו פרטים מוכמנים, הוגש כתב אישום וכבר היה נדמה שהם ישבו חזק, עד אשר המשטרה מצאה במקרה את הנשק של שייחט אצל מישהו אחר ושחררה את אותם שלושה. משום מה הסיפור התמסמס, כאשר לדעתי היה צריך להכניס לכלא את כל השוטרים שהיו מעורבים באותה חקירה.

3. רומן זדורוב (רצח ראדה) - המשפט עדיין מתנהל, אך העסק נראה כמו תפירת תיק (וגרועה במיוחד) מצד המשטרה, שמסיבה כלשהי הפרקליטות משתפת פעולה.

פורסם

שוב פעם רפי , אני לא מנסה לקדם שום רעיון כרגע ושום ענישה ( אולי למעט ה"מועדפת" שלי מלקות - גם חסכוני וגם מידתי וגם יעשה את העבודה ) , אני מנסה לקדם את החשיבה מחדש על ארסנל / סל העונשים הקיים בידנו היום , הלגיד זה לא אנושי וכו' זה לא מעשי אנושי זה כל מה שבן אנוש עושה , אני מדבר על חשיבה מחדש , אני יודע למה הטכנולוגיה התפתחה ועדיין אני חושב שהיא מנוצלת לרעה אבל זה היה בתור אלגוריה ואין עיניין לסטות מהדיון שלטעמי הוא סל העונשים שאיננו מתאים לפשיעה הקיימת כיום , אתה רוצה להוסיף מחנה לעבודת פרך , אני מסכים , בקיצור כל מה שנניח ועדה מורכבת תביא להצבעה , אני מדבר על תהליך מסודר ולא מתלהם , אבל אתה חייב להיתיחס לדוגמה שדנו בה על הגנב / חף מפשע שנכנס לכלא או חותכים לו יד , אני ממש רואה את היתרונות בזה , אני יודע אילו מדינות מענישות בצורה ההיא , ואני יודע עוד דבר , שזה מה שיקרה כאן ובעולם המערבי שהולך לכיוון של דיקטטורה , בין אם זו דיקטטורה של בעלי הון ואם זה דיקטטורה של דת , אבל האנרכיה הזו לא יכולה להימשך - זה בטוח , עוד כמה רציחות כאלו אתה חושב הציבור יכול לספוג לפני שהציבור ידרוש "משמרות מהפכה " שיסתובבו ברחובות ?

פורסם

אתה מוכן שאדם חף מפשע יוצא להורג בשביל לשלם במיסים כמה שקלים פחות? גם אם זה יהיה מישהו מהמשפחה שלך?

בכל מקרה, כפי שאמרתי קודם, אסירי עולם צריכים לעבוד בעבודות מועילות (ללא תשלום כמובן) ולא להיות נטל על החברה.

אז אפשר לחוקק חוק,שרק שיש הוכחות של 100% בביצוע הרצח מוציאים להורג,ממה אתה חושש כל כך,אבא שלך נמצא בכלא או מה?!

מה אתה חושב שזה כל כך פשוט להוציא מישהו להורג,זה תהליך ארוך,צא מהסרט הדמיוני שלך ילד.

את העבודות המועילות שלך יעשו האסירים האחרים,ולא חסר כאלה.

פורסם

^

אני נכנע.

פורסם

אז אפשר לחוקק חוק,שרק שיש הוכחות של 100% בביצוע הרצח מוציאים להורג,ממה אתה חושש כל כך,אבא שלך נמצא בכלא או מה?!

מה אתה חושב שזה כל כך פשוט להוציא מישהו להורג,זה תהליך ארוך,צא מהסרט הדמיוני שלך ילד.

אין דבר כזה "הוכחות של 100%" במשפט פלילי. יש רק מידות שונות של סבירות.

מה גם שהיו מקרים בעבר שאנשים חפים מפשע הוצאו להורג.

פורסם

למה לא?

אם הרוצח הודה למשל ?

מצלמות אבטחה שתיעדו את הרצח?

חסר סיבות?!

פורסם

אין 100% בכלל בשום דבר בעולם ( כמובן מלבד זה שאני אידיוט אבל הכוונה לשאר - חח )

פורסם

למה לא?

אם הרוצח הודה למשל ?

מצלמות אבטחה שתיעדו את הרצח?

חסר סיבות?!

לא הכנסת מספיק ניבולי פה להודעה, אז אתה טועה.

תקרא על שלושת המקרים שהצגתי בהודעה הראשונה שלי בעמוד זה. כולם הודו ושחזרו.

בנוסף, אם למשל יאיימו עליך ברצח המשפחה שלך אלא אם תודה ברצח שלא בצעת - מה תעשה?

על כמה מקרי רצח שמעת שיש להם תיעוד במצלמת אבטחה?

אין 100% בכלל בשום דבר בעולם ( כמובן מלבד זה שאני אידיוט אבל הכוונה לשאר - חח )

יש - מוות ומיסים :P

פורסם
שוב פעם רפי , אני לא מנסה לקדם שום רעיון כרגע ושום ענישה ( אולי למעט ה"מועדפת" שלי מלקות - גם חסכוני וגם מידתי וגם יעשה את העבודה ) , אני מנסה לקדם את החשיבה מחדש על ארסנל / סל העונשים הקיים בידנו היום , הלגיד זה לא אנושי וכו' זה לא מעשי אנושי זה כל מה שבן אנוש עושה , אני מדבר על חשיבה מחדש , אני יודע למה הטכנולוגיה התפתחה ועדיין אני חושב שהיא מנוצלת לרעה אבל זה היה בתור אלגוריה ואין עיניין לסטות מהדיון שלטעמי הוא סל העונשים שאיננו מתאים לפשיעה הקיימת כיום , אתה רוצה להוסיף מחנה לעבודת פרך , אני מסכים , בקיצור כל מה שנניח ועדה מורכבת תביא להצבעה , אני מדבר על תהליך מסודר ולא מתלהם , אבל אתה חייב להיתיחס לדוגמה שדנו בה על הגנב / חף מפשע שנכנס לכלא או חותכים לו יד , אני ממש רואה את היתרונות בזה , אני יודע אילו מדינות מענישות בצורה ההיא , ואני יודע עוד דבר , שזה מה שיקרה כאן ובעולם המערבי שהולך לכיוון של דיקטטורה , בין אם זו דיקטטורה של בעלי הון ואם זה דיקטטורה של דת , אבל האנרכיה הזו לא יכולה להימשך - זה בטוח , עוד כמה רציחות כאלו אתה חושב הציבור יכול לספוג לפני שהציבור ידרוש "משמרות מהפכה " שיסתובבו ברחובות ?

עריכה

לגבי שלושה המשפטים האחרונים - אני מסכים , ולדעתי כבר עכשוי דורשים וזה קורה

את העבודות המועילות שלך יעשו האסירים האחרים,ולא חסר כאלה.

:facepalm::kopfpatsch: :'(

פורסם

אני בעד שלגנב יחתכו את היד - באופן מידתי לאופי הגניבה ובמיוחד אם זה גנב "חוזר", וגם אני בהחלט רואה את היתרונות של זה - בהנחה שהוא אכן גנב

....

הזכרת לי נקודה מעניינת נוספת - ישנו סיפור (שאיני יודע מה מידת האמת שבו), לפיו בחלק מהמקומות בהם כורתים ידיים לכייסים - רוב מעשי הכייסות מתרחשים דווקא בזמן התקהלות ההמון שבא לצפות בכריתת היד...

פורסם

^^^

אחרי שכתבתי את זה גם אני נזכרתי בזה :smile1:

אז ערכתי

פורסם

qwerty1987 אולי אין הרבה מקרים של רצח שתועדו במצלמות אבטחה,אבל יש כאלה.כמו שאין הרבה הוצאות להורג יחסית למקרי הרצח במדינות כמו ארה"ב.

אני זוכר דוגמא אחת במועדון בת"א שהראו ערס מפיל בחור על הריצפה ואז בועט בו בראש,והבחור מת.

וכמו הבחור שרצח את אמא שלו,הוא הודה בלי בעיות וזה ברור שהוא רצח אותה,אפילו האבא שלו אמר שהאמא התגרתה בו כל הזמן,אז חאלס לנסות למכור לי לוקשים.

דבר שני שציטטת שאני אומר באיזה משפט כמה פעמים "אולי" מה רע בזה? תבין על מה אני מדבר ואחרי זה תבוא בטענות.

עובדתית אתה לא יכול להוכיח שעונש מוות משפיע לחיוב או לא.

אתה מזכיר לי את אמנון יצחק שצוחק על המדענים שכל הזמן אומרים "אולי אולי" ורק הוא אומר עובדות בלי ,אולי"

אז תצתנע קצת.

Rafi921

"אני בעד שלגנב יחתכו את היד - באופן מידתי לאופי הגניבה ובמיוחד אם זה גנב "חוזר", וגם אני בהחלט רואה את היתרונות של זה - בהנחה שהוא אכן גנב"

איך תוכיח שהוא באמת גנב?

אין לכם פה הכנה למוח תאמינו לי.

פורסם
אני זוכר דוגמא אחת במועדון בת"א שהראו ערס מפיל בחור על הריצפה ואז בועט בו בראש,והבחור מת.

הוא הורשע בהריגה ולא ברצח, ולכן ממילא לא ניתן היה לגזור עליו עונש מוות.

וכמו הבחור שרצח את אמא שלו,הוא הודה בלי בעיות וזה ברור שהוא רצח אותה,אפילו האבא שלו אמר שהאמא התגרתה בו כל הזמן,אז חאלס לנסות למכור לי לוקשים.

הוא עשה את זה בגלל שהוא כנראה חולה נפש. גם במקרה זה, לא ניתן יהיה לגזור עליו עונש מוות (אם הוא בכלל יימצא כשיר להעמדה לדין.

יש לך עוד דוגמאות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים