פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים אוקי תגידו לי אם פתחתי את הפורטים נכוןף עכשיו כדי שכל הפורטים יפתחו צריך לשנות IP ידנית הנה תמונה: זה ה) INTERNET PROTOCOL VERSION 4 )TCP\IPV4 תגידו מה לרשום בבקשה זה דחוף יש לי DISCONNECT הרבה במשחקים ואני לא מצליח לפתוח שרת.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים לא לא לא.ב- IP address של ה- internal host אתה צריך להכניס את הכתובת שהמחשב שלך מקבל מהראוטרועזוב להגדיר IP ידני, תשאיר על אוטומטי.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים התחל->הפעלה->IPCONFIG<-CMDואז יהיה כתוב לך IPv4 Address וליד זה את המספר
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים אתה גם יכול לבדוק מתוך הנתב עצמו מתוך אפשרות שמציגה את כל הקליינטים המחוברים (ואז לפי שם המחשב או כתובת ה-MAC תוכל לראות את ה-IP שהוא מקבל).אפשרות שאולי פשוטה יותר היא Winkey + R > cmd > ipconfigבפלט שתקבל יופיעו כל מיני נתונים, ביניהם IP Address.אם המחשב שלך מחובר ישירות לנתב, או אם הוא המחשב היחיד ברשת כנראה שהכתובת שלו היא 10.0.0.1. בכל מקרה הכתובות שלו תהיה במבנה של 10.0.0.x ה-x מייצג את הספרה האחרונה שתופיע בקצה הימני של המספר (פשוט לא ניתן לכתוב את זה כמו שצריך פה) ושערכה יהיה בין 1-137עריכה: ענו כבר לפני
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים מחבר טוב אז יש לי 10.0.0.1 אז לרשום במקום 10.0.0.138 עם 1 בסוף? שיתי ככה: עוד משהו: איך לשנות את הIP שלי לGATEWAY כדי שאהי יוכל לפתוח שרת פרטי?
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים תגיד מה בדיוק אתה רוצה לעשות מהתחלה עד הסוף וניתן לך את ההגדרות שאתה צריך להגדיר.בשביל שרת אתה צריך להגדיר בדרך כלל רק הפנית יציאות וכתובת IP קבועה למחשב שישמש כשרת.ממליץ מאד על התוכנה Simple Port Forwardingשעוברת איתך שלב שלב בהגדרת ניתוב יציאות.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים את הכתובת IP של המחשב רצוי להגדיר לסטאטית בתחום של 100+ כי בפעם הבאה אם המחשב יקבל כתובת אחרת מהDHCP של הנתב שההגדרות יעבדו ולא תהיה התנגשות עם מחשב אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.