פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים היי,יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת SMCאני מנסה להוסיף בחדר עבודה נתב אלחוטי נוסף ( בחיבור קוי לראשון) שישמש לא) אופציה לחיבור 2 מחשבים אות יותר בחדר עבודה בצורה קוית או אלחוטיתב) הגברת האות בתוך חדר העבודה (ממ"ד)החלק השני פחות חשוב אבל נחמד לדעת איך להפעיל גם אותוהנתב החדש הוא של חברת TP-LINK ולא ראיתי בהגדרות שלו התייחסות ל WDSחיברתי נקודת LAN ב SMC אל נקודת ה WAN ב TP-LINKחיברתי את המחשב בחדר העבודה ליציאת LAN ב TP-LINKכרגע למחשב ולמכונות הוירטואליות עליו יש אינטרנט והם רואות אחת את השניהיש מחשב נוסף בבית שמחובר ל SMC אבל אותו אני לא מצליח לראותאשמח לעזרה אם מישהו יודע מה לא הגדרתי נכוןתודה מראש.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים לצורך שרשור קווי של נתביםן אין צורך שהם יתמכו ב-WDS. תעזר במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר קראתי את המדריך אבל לא מצאתי מצב שמו שאני מחפשהדבר היחיד שקרוב הוא סעיף של הוספת יכולת אלחוטית לקוית שלא מומלצת, אני מחפש מצב הפוך, מעצים אות + switch
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים בא נשאל את זה פשוט -- אין שני הנתבים ידברו אחד עם השני -- באופן קווי או באופן אלחוטי? הם יושבים באותו חדר?
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר ידברו באופן קוי למרות שאינם יושבים באותו חדר, אני משחיל כבל רשת בקיר כיוון שאני לא רוצה לאבד מהירות ואיכות העברת נתונים, אני משתמש בראשי כדי לדחוף תכנים למחשב הסלוני וישנם ניתוקים היום
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים אז במקרה שלך דווקא הסעיף של הוספת יכולת אלחוטית לנתב קווי היא הכיוון בו אתה צריך לפעול.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר כלומר לחבר יציאת LAN של הנתב האלחוטי הראשון לכניסת LAN של הנתב האלחוטי השני (וגם את המחשב)?וללא הגדרות נוספות?
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים אתה צודק לגבי החיבור הפיזי אבל מעבר לכך יש גם צורך לבצע בנתב המשני כמה הגדרות כמו ביטול ה-DHCP וכיוב' כפי שמוסבר בפרק "הוספת יכולת אלחוטית לרשת קיימת על ידי חיבור נתב אלחוטי לנתב קווי" במדריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.