פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים שלום , ברשותי מודם נתב אלחוטי של בזק ASUS AM 604g.אין לי כרטיס אלחוטי במחשב .אני מעוניין לשים את המחשב במבנה בחצר, אשר מרוחק מהמודם הנ"ל שנמצא בתוך הבית מרחק של כ40 מטר.מה צריך לרכוש בכדי שתהיה קליטה ממרחק כזה ?
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים הסיכוי לקליטה ממרחק כזה כאשר בטח יש קיר אחד או שניים בדרך הוא די קטן. כדאי מאוד לרכוש כרטיס אלחוטי שאפשר למקם את האנטנה שלו על אדן של חלון ובמקביל למקם את הנתב באות אופן כךש יהיה בינהם קו ראיה. אם זה לא יעזור צריך ללכת על פתרונות כמו אנטנה כיוונית ומגברים.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר מה העלות של " אנטנה כיוונית ומגברים " במידה והעלות יקרה וההתקנה ארוכה , אולי יהיה עדיף למתוח כבל ולחבר ישירות ?
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מתיחת כבל היא הפתרון הזול והיעיל ביותר. 40-50 מטר כבל יעלו משהו כמו 80-100 שקל.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר אוקיי , מה בנוגע לבעיות מזג אוויר , האם הכרחי לחפור תעלה באדמה או למגן אותו בתוך תעלת פלסטיק ?
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים תשחיל את הכבל בתוך צינור פלסטיק -- אל תעביר אותו באוויר כי הוא יכול לקלוט ברקים שישרפו את הציוד בשני הצדדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.