עבור לתוכן

חיבור בחייגן (VPN) לכבלים ווינדואוס 7

Featured Replies

פורסם

אתמול עברתי לוינדואוס 7, ולהפתעתי גיליתי שחייגן הVPN (חייגן שהגדרתי לבד, לא התוכנה שמביאים לך) שהתחברתי איתו לכבלים (012 אם זה משנה) כבר לא עובד, אני מקבל שגיאה 789 כל פעם שאני מנסה להתחבר.

בעיה נוספת בשראיתי בלאפטופ, שעליו מותקן VISTA HOME PREM זה שמדי פעם האינטנט היה מתנתק ושניה אח"כ הייתי מקבל BSOD, זה אמנם ויסטה, אבל זה הגיע למצב שבו קיבלתי 3 BSOD ברבע שעה כולם מספר דקות אחרי החיבור, והסימנים להגעת המסך הוא ניתוק המחשב מהאינטרנט.

נ.ב.

המודם מתחבר לנתב אלחוטי והמחשבים מתחברים ל WIRELESS ומפעילים חייגן.

מישהו מכיר פתרון \ woraround לבעיה של 7? וגם אם יש למשהו מושג לגבי הבעיה של ויסטה.

פורסם

חייגן לISP? אם אתה מחובר בנתב בשביל מה שאתה צריך חייגן בכלל?

לגבי הBSOD תבדוק בקבצי dump ממה זה נגרם.

פורסם
  • מחבר

הנתב רק מספק רשת אלחוטית שיותר ממחשב אחד יוכל להתחבר למודם (מודם כבלים של מוטורולה), הוא עצמו לא מודם, רק ראוטר.

012 לא נותנים רשת אלחוטית בעצמם (וגם על חיבור ALWAYS ON דורשים כסף) אז חיברתי את המודם לראוטר שלי.

איך אני בודק את קבצי הDUMP?

פורסם

?? אם יש לך נתב, מי שמבצע את החיוג זה הוא ולא המחשב. אם אצלך זה אחרת יש לך בעיה רצינית בהגדרות.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה בהתאם למדריך שראיתי איפשהו כאן (אם אני זוכר) שמסביר איך לשתף מודם כבלים דרך נתב. הנתב עצמו לא מחייג, אני לא חושב שהוא בכלל יכול לחייג לכבלים (זה הנתב של סימנס שמקבלים לרשת האלחוטית של בזק, רק שהוא לא מחובר לקו טלפון)

אם יש אופציה לגרום לנתב לחייג את החיבור רשת אני אשמח ללינק למדריך, או הסבר שאני אוכל לנסות.

המודם הוא motorola sb5101

והנתב הוא SIEMENS SL2-141

הנתב מוגדר כרפיטר בDHCP לIP של המודם, אני מתחבר לרשת האלחוטית ואז מחייג.

אם יש דרך לגרום לנתב לחייג ולדמות ALWAYS ON אני אשמח לדעת.

תודה מראש.

פורסם

wow.... :facepalm:

אחת שיטות החיבור הקומות שראיתי/שמעתי!

למה שלא תקנה נתב נורמלי, איזה אדימקס פשוט במאה ומשהו שקל, ותזרוק את הDynalink הזבל הזה שאתה מסתבך איתו עד לרמה כזאת?

פורסם
  • מחבר

והאדימקס יוכל ל"חייג"את החיבור בעצמו? ככה שברגע שאתה מתחבר אליו יש לך אינטרנט?

פורסם

זה בדיוק התפקיד של נתב ביתי שהוא לא משולב מודם.

פורסם
  • מחבר

שאלה לפני שאני קונה, כל ראוטר יכול לחייג VPN? או שאני צריך לחפש משהו בפציפקציות שלו? (ראיתי שכתוב על איזה ראוטר שיש לו VPN\ IPCSEC PASSTHROUGH ועל אחרים לא ראיתי את זה, האם רק הראוטר הזה יתמוך?) או שזה פיצ'ר בסיס שיש לכל ראוטר?

פורסם

כל נתב תומך L2TP/PPTP בגדול. VPN passtrough זה זה חיבור אמיתי לVPN ולא חיוג לספק שלך בתשתית כבלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים