עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קצת אומנות טוב לנשמה - ציורי חול בשידור חי

Featured Replies

פורסם

אוקי ,

אני דיברתי בלבד על התוצר של העבודה שלה והתוצר של " תינוק עם דמעה על הלחי " הוא בנאלי ממש כמו הנושאים שהיא בחרה כולל התוצאה הסופית , אני חושש שאתה מכוון לוידאו ארט צורה של מדיום להעברת האישיות והאמירה של האומן , אממה מה , רק דבר אחד אתה שוכח , מה התוצאה הסופית של המדיום הזה , כלומר אני יכול להמציא מדיום חדש נניח להעברת תיקשורת והמדיום הזה הוא ניפלא במורכבותו אבל אם אני מעביר שטויות ושיעמום כולל בנליות , המממ ניראה לי שמהר מאוד המדיום הזה חעבור איזו שהיא מטרפוזה ו / או יחדל מלהתקיים , אנדי וורהול כבר דיבר וביצע את האמנות להמנים , את האמנות התעשייתית וזה לא מה שראינו בביצוע ( הוירטואוזי ) של הגברת החתיכית , מה שראינו הוא לא אומנות אלא הופעה , בו נעשה זאת כך , כמה פעמים היית יכול לראות את המופע הזה ? האם היית יכול לרכוש את הסרט ולהקרין אותו בצורה רציפה בסלון ביתך ? אבל גם אם התשובות הן חיוביות אני לא אסכים איתך לגבי המסקנה של דיברי המורה שלך מפני שאני אגדיר את המסקנה בדבריה בתור שטיפת מוח והם פונקציה של יחסי ציבור , אבל אתה יודע מה , אני מאמין ויודע שאומנות היא משהו שנוגע בדבר הזה האמיתי שיש לכול אחד מבפנים ולא חשוב המדיום וכו' ולכן הדגש שלי הוא יותר על האומן ולא על האמנות ( כי מבחינת העבודה קצת קשה לעקוף את האומן הגדול ביותר קרי טבע ו/או אלוהים ) וזו בדיוק הנקודה שאני מנסה להגיד , אדם שהצליח להגיע לאיזו אמת ויכול גם לגרום לאנשים אחרים להרגיש את זה - הוא אומן .

כסף וכל השאר הם פונקציה של יחסי ציבור ונתונים לפרמטרים של שטיפת מוח והעדפה אישית , האמת , אני חושב שהכל זה אומנות ( ראה ערך אלוהים וטבע לעיל ) אבל כל השאר , זה מי שמצליח יותר להתקרב ו / או העדפה אישית .

לסיכום : מכיוון שהאמת שלי שהכל זה אמנות אז ודאי שגם אתה צודק . ( זה רק עיניין של מוסכמה חברתית קרי מה שמקובל )

• תגובות 30
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.