עבור לתוכן

לא מצאתי ממש בחיפוש, חיבור XP PRO לXP PRO, שיתוף אינטרנט.

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב שכתוב לי במפרט,אני מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר אותו למחשב DELL OPTIPLEX G280 לצורך הקמת רשת ושיתוף חיבור האינטרנט שלי. מה אני צריך לקנות? איך אני מתקין?

פורסם
  • מחבר

טוב, קניתי RJ45 וגיליתי בעיה שלא חשבתי עליה מראש. יש לי כניסת רשת אחת למחשב שלי, והיא תפוסה על ידי החיבור לאינטרנט. למודים שלי יש גם יציאת USB, האם יש דרך לחבר אותו בUSB למחשב ואז לחבר את הכבל רשת בין שני המחשבים? או שכל התפיסה שלי של העניין מוטעית?

פורסם
  • מחבר

יש לי כבלים, איזה נתב חוטי אמין אני יכול לרכוש ב200 שקל? איזה נתב יאפשר לי שליטה בתעבורה באמצעות נטלימיטר?

פורסם

אין הרבה טעם לרכוש נתב חוטי בלבד. אתה יכול לרכוש EDIMAX 6204WG (שהוא גם אלחוטי) אבל לנטרל את המרכיב האלחוטי מתוך תפריטי הנתב. כל נתב תומך בתוכנת NETLIMITER.

פורסם
  • מחבר

ואיך מגדירים איזה מחשב ישלוט בו?

פורסם

הסבר בסיסי -- כאשר יש מחשבים שמחוברים לנתב, אין מחשב "ראשי" ומחשב "משני" -- כל המחשבים שווים -- זו דמוקרטיה אמיתית. את הגדרות הנתב ניתן לבצע מכל מחשב. כדאי שתקרא את המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm

פורסם
  • מחבר

אז אין אפשרות שמחשב אחד יגביל את המחשב האחר עם NETLIMITER?

פורסם

NETLIMITER מותקנת במחשב עצמו ואת הגדרות ההגבלה עושים באותו מחשב.

פורסם
  • מחבר

האם אני יכול להתקין NETLIMITER שיפעל בצורה נסתרת על המחשב שחיברתי לאינטרנט?

ד"א, למה לא המלצת על TP-LINK? בחנות המליצו על TP-LINK ומנסיון עבר נוראי עם אדימקס (ועוד ראוטר חוטי) החלטתי לתת לזה נסיון, הראוטר מלבד זה שהוא נראה טוב (לעומת האדימקסים שעושים לי בחילה), גם היה קל להתקנה ומאוד קל להגדרה בנוסף לזה שהוא עלה מעט מאוד (129 ש"ח) ובאתר שלך אין לחברה הזאת זכר. יש משהו שאני אמור לדעת? הראוטר הזה ידביק אותי באיידס בלילה?

פורסם

1. ניתן להתקין NETLIMITER ולהגביל את הגישה להגדרות שלה על ידי סיסמא.

2. מהניסיון שלי האיכות הואמינות של נתבי TP-LIK נחותה מזו של EDIMAX. הנתבים הנוכחים של EDIMAX הם סוסי עבודה והם מגובים על ידי יבואן מצויין, 3 שנות אחריות ותמיכה שוטפת. TP LINK מוזכרת באתר שלי באופן בולט כמו חברות אחרות (http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm) רק שאין לה נתבים שאני יכול להמליץ עליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים