עבור לתוכן

גלישה איטית וכבדה לאחר ביצוע Internet speed optimization עם אחת תוכנות האחזקה...

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים החלטתי לעשות תחזוקה למחשב של תיקון וניקוי כל מיני "זבל" שכביכול אמור לשפר ביצועי המחשב כולל איחוי ,על הדרך בתוכנות האחזקה שהתשמשתי היו אופציות ל-Internet speed optimization ביצעתי את בהתחלה לא ממש שמתי לב לזה אך לאחר כמה זמן שמתי לב שהגלישה באינטרנט התחילה להיות ואיטית עם טעינות איטיות יותר ממה שאני הייתי רגיל ואחד האתרים שבהם אני מרגיש את הבעיה הפורום הזה של HWZONE ,אולי אני אוכל סרטים סתם על הפורום והוא באמת נהיה איטי יותר מאז השינוי שעשו פה? - אם אני לא אוכל סרטים ואכן הגלישה פה צריכה להיות מהירה איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו?

*ניסיתי לבדוק עכשיו ב BACKUP &RESTORE של המחשב אבל כבר אין לי את נקודת השיחזור האחרונה ששם ביצעתי אופטימיזציה נקודה אחרונה אצלי אני רואה ב- 6 לאוקטובר ואם אני לא טועה ביצעתי את האופימיזציה ב 4 או 5 לאוקטובר.

מה אפשר לעשות בנדון?

פורסם

ובלי קשר, פעם הבאה שאתה עושה דברים מהסוג הזה, תדאג לשמור נקודת שחזור ידנית לפני הכל.

פורסם
  • מחבר

סבבה טוב לדעת שזאת בעיה באתר .

ובכל זאת אני צריך לדעת האם Internet speed optimization יכול לעשות יותר נזק מאשר תועלת ?

כי אני מרגיש את האיטיות(לא בכל אתר ותאר אבל אבל בחלקם מרגיש) באינטרנט באופן כללי

-ובכל זאת יש דרך לשחזר איך שהו את המצב לקודמו ,אם לא עשיתי את ה גיבוי ידני?

פורסם
  • מחבר

כדי לאפס את ההגדרות תנסה את ההוראות של מיקרוסופט

http://support.microsoft.com/kb/299357

זה מאמר שמתייחס ל XP בלבד

השאלה האם זה רלוונטי ל VISTA?

וגם אין במאמר הוראות לפתרון -הבנתי רק שצריך לרשום איזשהי פקודה בשורת הפקודות וזה

פורסם

זה מאמר שמתייחס ל XP בלבד

השאלה האם זה רלוונטי ל VISTA?

וגם אין במאמר הוראות לפתרון -הבנתי רק שצריך לרשום איזשהי פקודה בשורת הפקודות וזה

המאמר מתייחס לכל מערכות ההפעלה של מיקרוסופט מ XP והלאה כולל ויסטה, גלול לתחתית העמוד תראה רשימה.

את הפתרון אפשר ליישם באופן אוטומטי על ידי לחיצה על הכפתור Microsoft Fix It או ידנית על ידי כתיבת הפקודה

netsh int ip reset c:\resetlog.txt

פורסם

ובכל זאת אני צריך לדעת האם Internet speed optimization יכול לעשות יותר נזק מאשר תועלת ?

יש מצב.

ממשחקים שעשיתי עם ההגדרות במשך השנים הגעתי למסקנה שעידן האופטימיזציה מהבחינה הזאת נגמר ועדיף לא לשנות שום דבר שאתה לא יודע בדיוק מהו.

פורסם
  • מחבר

סבבה.

אני מרגיש כבר יותר טוב עם הגלישה בפורום

הגלישה בפורום השתפרה זה ?

פורסם

לי הייתה בעיה עם הפורום ומסתבר שזה היה בגלל כל מיני עבודות שהשרת עושה במשך הלילה...

תנסה במשך היום ותראה מה קורה.

פורסם
  • מחבר

אני אומר שהגלישה בפורם השתפרה

אז שאלתי אם זה בגלל שכבר סיומו פה עם העבודות באתר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים