פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים של איזה חברה הDOK שלך?תבדוק בגוגל את שם המוצר שלך ואת החברה,כמו שאמרו פה.מוכרים שם זיופים אחד על אחד,אני קניתי שם זיוף של שני DOKים,זה מעצבן אבל אין מה לעשות,לומדים מטעויות.
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים מחבר חברה,תודה ל tumtu מפורום אנשים ומחשבים שעזר לי לפתור את הבעיה בפרמוט XIDO.עכשיו זה עובד בלי בעיות.400 ג'יגה טבין ותקילין , ותמשיכו להגיד שאין דבר כזה.... מוכן לתת את העזרה שקיבלתי לכל אחד שיתקל בבעיה זו. מתברר שהבעיה מוכרת ומתרחשת מדי פעם ב DOC מסוג זה אבלהפתרון קיים וניתן לתקן.
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים חברה,תודה ל tumtu מפורום אנשים ומחשבים שעזר לי לפתור את הבעיה בפרמוט XIDO.עכשיו זה עובד בלי בעיות.400 ג'יגה טבין ותקילין , ותמשיכו להגיד שאין דבר כזה.... מוכן לתת את העזרה שקיבלתי לכל אחד שיתקל בבעיה זו. מתברר שהבעיה מוכרת ומתרחשת מדי פעם ב DOC מסוג זה אבלהפתרון קיים וניתן לתקן.רק אל תשכח לחזור להתנצל, כשתגלה שזה באמת זיוף...
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים יכול להיות שהוא מתכוון לדיסק קשיח חיצוני?פגשתי פעם מישהו שגם קרא לזה דיסקאוןקי
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים ^ זה או זה או שמדובר בסתם עקשנות מטופשת וילדותית כדי לא להרגיש שרימו אותו.. ignorance is bliss
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים אם הוא היה רציני והיה מעלה את הPRINT SCREEN של http://rapidshare.com/files/290797711/h2testw_-_detect_fake_usb_flash_drive.rarאז היינו יכולים לדעת אם מדובר בזיוף או בכונן קשיח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.