עבור לתוכן

בעית התנתקות חוזרת ונשנת באינטרנט

Featured Replies

פורסם

הבעיה הזאת קיימת כבר יותר משנה אבל עד עכשיו לא היה לי זמן להתעסק עם זה ובנוסף הבעיה רק מחמירה.

הבעיה היא שלאחר זמן כלשהו שהראוטר מחובר לאינטרנט הדפדפן(ניסיתי גם עם דפדפנים שונים) מפסיק לעבוד כלומר הוא כותב לי שאין אפשרות להציג את הדף בגלל שאין חיבור לאינטרנט,

אבל שאר הדברים ממשיכים לעבוד כלומר האימיול נשאר מחובר וממשיך להוריד וגם היוטורנט עד שהוא צריך להתעדכן עם הטראקר.

יש לציין שהבעיה הזאת קורת כמה פעמים ביום בזמנים אקראיים ובזמן שאין לי דפדפן הנורית של האינטרנט לא נכבת כלומר לפי הנורות של הראוטר אני מחובר באופן רגיל.

כדיי לסדר כל פעם את הבעיה אני מכבה ומדליק את הראוטר.

יש לי בינתיים 2 חשדות למה זה קורה:

1. בגלל שאני מוריד הרבה, ובגלל זה "מנתקים" אותי כל כמה זמן. (הספקית שלי היא נטוויז'ין).

2. בגלל התחממות של הראוטר ואולי בגלל שאני מכבה ומדליק אותו כל כמה זמן הוא מסתדר. הדגם: B-focus 312+

מה דעתכם?

פורסם

לך לבזק סטור ותחליף את המודם שלך.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשים ראוטר אחר של aztech (הוא יחסית גם כן ישן) והבעיה לא נתפתרה

פורסם

כשזה מתנתק לך תעשה בדיקת telnet על פורט 80 ותבדוק אם הוא חסום.

אם כן, אז נסה לפרט עד כמה שאפשר אילו תוכנות יש לך על המחשב שפועלות ברקע זמן הניתוקים הללו.

בנוסף, לו היה לך ניתוק מהספקית שלך כנראה שלא היית מצליח להשתמש גם באימיול וגם בדברים אחרים...

דבר אחרון, במידה ואתה מכבה את האימיול האם האינטרנט חוזר לגלוש? אם כן, הייתי שוקל להגביל את ההורדה וההעלאה שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים