פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אני זוכר שעוד מישהו דיווח על הבעיה הזאת... איך היא נפתרה? אני מצליח להתחבר וגם לדבר עם אנשים אבל אני רואה את כולם בתור אוףליין.
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר גם לאחרים הייתה אותה בעיהכעבור 10 דקות זה עובדICQ האלה.. יש להם בעיות לאחרונה :<
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אני לא חושב שתקלה בשרתים של ה-ICQ מוחקת את הרשימה שהיא קובץ ששמור אצלך במחשב (ה-DATABASE). אם זה היה ככה אז כבר מזמן הייתי פורש מהאיי סי קיו עם כל התקלות שיש להם
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אין לי מושג על מה אתם מדברים, התקנתי את איי סי קיו 2001b (כרגע על וינדוס איכס פי) ואין איתה שום בעיות, שום-דבר ! כלום !(לא נעלמים לי אנשים מהרשימה.. הפונטים לא משתנים.. אין ניתוקים.. כלום, פשוט מושלם )
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים כל הגדולה באיסיקיו 2001 זה שהרשיהמ נשמרת אצל השרתים שלהם.מה שאתה מדבר פה זה על גיבוי לרשימה (צריך את זה אם אתה מפרמט את הדיסק הקשיח או שחס וחלילה היתה קריסה וכל מה שהיה לך נמחק). עדיין יש DATABASE כקובץ ששמור בתיקיה של ה-ICQ.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים כל הגדולה באיסיקיו 2001 זה שהרשיהמ נשמרת אצל השרתים שלהם.מה שיוצר רק עוד בעיות אבטחה...
פורסם 2002 במרץ 223 שנים אין לי מושג על מה אתם מדברים, התקנתי את איי סי קיו 2001b (כרגע על וינדוס איכס פי) ואין איתה שום בעיות, שום-דבר ! כלום ! (לא נעלמים לי אנשים מהרשימה.. הפונטים לא משתנים.. אין ניתוקים.. כלום, פשוט מושלם ) :lol: וינדוס איכס פי (נשמע כמו "איכס" ואז יריקה במקום אקס פי (XP))!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.