פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים תגידעשית קוויק פורמט ? או פורמט מלא ? תמשיך לעבור על הביוס עוד קצת אחרי שהוירטואלזיישן על אינאבל חייב להיות משהו שמדבר על CORE
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר עשיתי מלא -הרי גם לא נשאר שום דבר במחשב.תחילה עשיתי באופן של אתחול מהיר ,בפעם השניה עשיתי מלא [זה ממש איטי שעה ומשהו]צילמתי את כל הביוס - אני לא רואה משהו CORE .
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר איך אני בודק את הגירסה של הביוס? לא העדכנתי שום דבר.אני פירמטתי את המחשב בלי לגעת בכלל בביוס,אז מדוע שזה יהיה בביוס תבעיה?[גם במחשב הקודם הבעיה היית ולא נגעתי כלל בביוס,הוציאו את החלקים ומהם הרכיבו מחשב אחר והכל שם הסתדר]אוף כבר מתייאש.
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים טוב גיגלתי קצת מסתבר שאתה לא היחיד ש"ויסטה" עשתה לו את זה (לא פלא 7 יצא כזה מהר)פיתרון שמשהוא רשם שMS נתנו לו זה.Ok finally got Vista and Q6600 working with all 4 cores.first you have to do the uninstall of the cpu's and reboot. This gets Vista to see the correct hardware.Next run MsconfigClick on AdvancedUncheck Number of ProcessorsCheck HALCheck Make PerminateClick on OK or ApplyRestart systemThis got it workingבקיצור תכנס למנהל התקנים מחק את הדריברים שיש תחת המעבדים עשה ריסטארט כנס לMSCONFIGתחת כנס ADVANCD תוריד את הV של מספר מעבדיםסמן V על CHECK HAL שאמור לגלות שיש HAL של מולטי פרוססור סמן לעשות קבוע ריסטארט ותודיע מה יצא
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים משום מה חשבתי אתה על ויסטה סורי חח לאט לאט מבינים איפה הבעיה אם אתה לוחץ על התמונה של המחשב הקטן למעלה שסורק את המערכת מה מופיע ? הוא לא מוצה איזה חומרה לא מזוהה או משהו ? איזה XP זה ? איזה SP ? עשית איזה משחק מיוחד ? שים דיסק התקנה בתוך המחשב ותריץ בRUN SFC.EXE /SCANNOW שיתקן לך קבצי מערכת פגומים
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר זה היה לי אחרי שפירמטתי [ראה תמונה סימנתי מה שהיה לא מזוהה]אבל אחר-כך זה הסתדר לי [לבד].http://eliad.org/viewer.php?id=1255011003.jpgלגבי XPhttp://eliad.org/viewer.php?id=1254926575.jpgלא נגעתי בשום דבר.
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים תריץ SFC שים את הדיסק התקנה של WINתפתח RUNתרשום sfc.exe /scannowאמור להפתח לך תוכנה שתתקן את המערכת
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר אוקי.ניפתח דבר כזה שכתוב - הגנת קבצים של ווינדוס [חלון קטן כזה לבן] ,ששמים את החץ של העבכר על התמונה זה חושב.ככה צריך להיות?תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר במנהל משימות כתוב -לא מגיב.לחצתי שוב ונפתח הפעם טוב אבל נגעתי בזה ושוב לא מגיב-אז אני הפעם הזאת לא יגע במחשב.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים קודם כל התקנת דריברים של הלוח אם ?או ככה המשחב כמו שהוא אחרי הפורמט?אם לא אז הבנת איפה הבעיה או שXP משהו דפוק בו. והוא לא מתקין את הHAL הנכון ככה שאין כמה מעבדים או שהוא לא מקבל את הדרייברים שנתת לו נסה בSAFE MODE להריץ את הSFC לחץ F8 אחרי ריסטארט לפני הווינדוס ובחר SAFE MODEאם לא יעבוד הייתי מנסה להתקין XP מדיסק אחרכי היה לך אותה תקלה על שני חומרות נפרדות אז משהו דפוק פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.