פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר לא נראה לי...אני באמצע הורדה של מפלצות בע"מ... ;Dמה גודל הקובץ שאתה מוריד ? הורדתי את זה דוקא מ-IMESH ושם זה היה פחות מ-300 מגה והאיכות די בינונית...
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר לי יש קאזה איזה קובץ אתם צריכים?כבר ניסית את זה פעם ופעמיים ושלוש פעמים וכל פעם נעלו את התרד. לא הבנת שאסור לך להציע החלפה לא חוקית של קבצים בפורומים ?יש הבדל בין לשאול למה התוכנה לא עובדת לי לבין להציע החלפת סרטים ומשחקים שאתה אמור לקנות.שים לב מה קרה לתרד החדש שפתחת בנושא הזה.
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מה גודל הקובץ שאתה מוריד ? הורדתי את זה דוקא מ-IMESH ושם זה היה פחות מ-300 מגה והאיכות די בינונית... אמממ....בערך 900 מגה..
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אז זהו. התקנתי את גירסה 1.5 החדשה של קאזה והעברתי את הקבצים שהיו בהורדה ואני מקווה עכשיו לטוב. מישהו יודע מה עשו בגירסה החדשה של קאזה ? יש כבר קבצים שאי אפשר להוריד יותר כי חסמו אותם ? (סרטים למשל).. נראה לי שאי אפשר להוריד קבצי EXE וכאלה... כלומר רק מוזיקה וסרטים.
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר אז זהו. התקנתי את גירסה 1.5 החדשה של קאזה והעברתי את הקבצים שהיו בהורדה ואני מקווה עכשיו לטוב. מישהו יודע מה עשו בגירסה החדשה של קאזה ? יש כבר קבצים שאי אפשר להוריד יותר כי חסמו אותם ? (סרטים למשל).. נראה לי שאי אפשר להוריד קבצי EXE וכאלה... כלומר רק מוזיקה וסרטים.אי אפשר בכלל להוריד את קבצי ה-EXE או שהם גם לא אמורים להופיע בחיפוש ? עשיתי נסיון ומצאתי איזשהו קובץ EXE שהורדתי לפני חודש.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים גם לי יש בעיהאני מחכה מלא זמן ועדיין רשום למטה Connectingוהוא לא מתחבר...השארתי את זה במשך חצי שעה לפחות והוא עדיין לא מצליחמה לעשות?!???
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים גם לי יש בעיה אני מחכה מלא זמן ועדיין רשום למטה Connecting והוא לא מתחבר... השארתי את זה במשך חצי שעה לפחות והוא עדיין לא מצליח מה לעשות?! ??? לעבור לקאזה?
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר ב-PCPRO יש הסבר מה קרה למורפיוס. אני מתפלא שפה באתר אף אחד לא שמע על זה ולא פירסם בחדשות את הידיעה הזאת.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים זה היה כתוב בפורום, ואפילו לפני שבפיסיפרו כתבו על זה בחדשות... באמת נראה לך שבעיה במורפיוס שווה ידיעה בחדשות ? אם אני אכתוב בחדשות כל פעם שה-ICQ לא מתחבר לי, HWzone יהפוך להיות באמת המוביל מבחינת "סקופים ראשונים בעולם"... :
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים בקאזה החדשה יש מערכת חדשה למניעת הורדת קבצים עם זכויות יוצרים,יש לי במחשב אחד את קאזה 1.5 ובשני את 1.4, והמחשב עם ה 1.4 מוצאהרבה יותר קבצים(במקרים מסוימים).
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים בקאזה החדשה יש מערכת חדשה למניעת הורדת קבצים עם זכויות יוצרים,יש לי במחשב אחד את קאזה 1.5 ובשני את 1.4, והמחשב עם ה 1.4 מוצאהרבה יותר קבצים(במקרים מסוימים).הם רשמו לא מזמן בדף פתיחה של התוכנה שיהיו שינוים עם הנהלת התוכנה טהצורה שהיא תעבוד ואתם נתבקשתם לבחור עם להישאר או לא..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.