פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים חחח משהו מוזר יש לי מארז פשוט של ליאן לי ואני כבר חצי שנה סובל ממנו חחחח עכשיו התחילו שריקות מעצבנות כאלה בגלל שאין שום דבר שמונע ויברציות כול החומרה מאוד שקטה אבל המארז עצמו ממש לא חשבתי לקנות CM 690 אני יודע שיש יותר טובים אבל מבחינה תקציבית הוא נכנס לי יופי מצד שני אני אתצרך להוסיף לו מאוררים שזה עוד 200 שקל אז חשבתי לקנות אנטק 902 מה עדיף מבין ה 2 והשאלה הכי חשובה מכול החיפושים שערכתי בגוגל לא מצאתי מה הגודל בפנים בתוך המארזים ועם הקירור של הכרטיס מסך שלי יכנס ל 690 \ 902 ? יש לי את הקירור הזה הקטע שהוא יחסית הרבה יותר גדול מ GTX260 רגיל המידות שלו 287 L x 104 W x 54 H mm אז זה מאוד חשוב שהוא יכנס למארז בלי שאני אצתרך לעשות לו מודיג חחח מכול הסיפור פה אני צריך המלצה מה לקנות 902\690 מה יותר שקט ? (במידה ואני מוסיף ל 690 עוד 4 מאוררים) ועוד יותר חשוב עם הקירור של הכרטיס מסך יכנס (כי בשביל להכניס אותו לליאן לי המעפן שלי היתי צריך להוריד את הכלוב של הארדיסקים ) תודה לעונים !
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים אל תשבור את הראש - קנה SONATA של אנטקיש לי שניים - תענוג של מארזשקט, קריר, ספק כח סביר+ כל טוב,גבריאל
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים מחבר אל תשבור את הראש - קנה SONATA של אנטק יש לי שניים - תענוג של מארז שקט, קריר, ספק כח סביר+ כל טוב, גבריאל חח מה סונאטה אני מחפש משהו עם ביצועים דבועים תודה בכול מקרה
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים אל תהיה בטוח לגבי הביצועים - לי אישית אין שום בעיה (RAID0 , כרטיס מסך טוב, מעבד 8400 8 ג"ב זיכרון - תענוג)
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים גבריאל הסונטה בהחלט מארז מדהים ושקט, אך פחות טוב ביכולות הקירור שלו מהשניים המוזכרים(מה גם שלטעמי האישי הוא לא יפה וכבד מאוד)לכן הייתי הולך על ה590/690 או אנטק 300.. אלו הבחירות הנכונות והמשתלמות ביותר. לך על היפה מביניהם לדעתך.
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים מחבר לא על ה 690 המזמזם. אם כבר 590. חחח מזמם ? בדיוק קניתי לאח שלי את ה 590 ואני מאוד אוהב אותו אבל אין לו רגלים מגומי אבל כן הוא בכללי מאוד שקט וניראה טוב הבעיה שלא הוספתי לאח שלי מאוררים אני מפחד שאני יוסיף זה יצור רעש וויברציות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.