פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר אז בפתרון השני אני אמור להשתמש בבנאי שמקבל את הBOARD?את הdelete אני צריך לעשות אותו בdestructor אני צריך את "האוייבים" למשחק עצמוככה שאין טעם לשם אותו בבנאי של הEnemy
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר בהנחה שאני משתמש בפתרון השניBoard::Board(){ digger_Enemies = new Enemy*[numEnemies]; for(int i=0;i<numEnemies;i++) digger_Enemies[i] = new Enemy(this);}Board::~Board(){ for(int i=0;i<numEnemies;i++) delete digger_Enemies[i]; delete [] digger_Enemies; }
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים בדיוק.אגב, יש עוד אפשרות - להשתמש ב-vectorhttp://www.parashift.com/c++-faq-lite/ctors.html#faq-10.5(שים לב לדוגמה השלישית)
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר אחלה, תודה עריכה: יישמתי את הפתרון הראשון אבל הלינקר רושם שיש שגיאה מספר LNK2019 וגם LNK1120 זה הבנאי של הלוח Board::Board(){ diggerEnemies = new Enemie[numEnemies]; for(int index=0;index<numEnemies;index++) diggerEnemies[index].setBoard(this); וזאת הפונקציה של הsetBoard שרשומה בEnemy Enemy::setBoard(Board *b){ currentBoard = b;//declared in Enemy.h Board *currentBoard} עריכה 2: הסתדרתי מסתבר שלא רשמתי את הבנאי הדיפולטיבי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.