עבור לתוכן

בחירת נתב לרשת ביתית

Featured Replies

פורסם

אני מעונין בעזרה לגביי שתי צורות של בנית רשת ביתית:

1. רשת קווית בלבד עם שני מחשבים ו- xBox אחד. האם לרשת קווית חשוב הנושא של תקן N או G , או שזה רק לרשת אלחוטית.

על מה צריך לשים דגש כשקונים נתב לרשת כזאת. ואם יש משהו (דגם מסוים או חנות מסוימת) מומלצים.

2. רשת אלחוטית עם שני מחשבים, אחד במרתף והשני בקומה ראשונה בממ"ד, האם נראה לכם טכנית שניתן יהיה לעבוד עם רשת

אלחוטית בתנאים כאלה (סיכוך וכו') ? ואם כן איזה ציוד מומלץ לקנות?

בתודה מראש.

פורסם

1. לרשת קוויות בלבד ממש לא חשוב תקן השידור האלחוטי (G או N). אם התקציב שלך הוא סביב 200 שקל, הייתי ממליץ על ה-6024WG של EDIMAX (לא ה-6204WLG).

2. התנאים הללו מאוד קשים -- גם ממ"ד וגם תקרה הם מכשולים בעייתים לרשת אלחוטית במיוחד אם המרחק האווירי גדול. מה התקציב שלך כאן? יכול להיות שרק נתב N + כרטיסי רשת ב-N יהוו פתרון.

פורסם

1. לרשת קוויות בלבד ממש לא חשוב תקן השידור האלחוטי (G או N). אם התקציב שלך הוא סביב 200 שקל, הייתי ממליץ על ה-6024WG של EDIMAX (לא ה-6204WLG).

2. התנאים הללו מאוד קשים -- גם ממ"ד וגם תקרה הם מכשולים בעייתים לרשת אלחוטית במיוחד אם המרחק האווירי גדול. מה התקציב שלך כאן? יכול להיות שרק נתב N + כרטיסי רשת ב-N יהוו פתרון.

הבחור צודק - אם תעשה מאמץ ותכפיל את השקעה אז תוכל לרכוש נתב כמו 6524n שהוא כבר מתקדם יותר ויעשה לך את העבודה כמו שצריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים