עבור לתוכן

פינגים משתנים לאחר איפוס מודם

Featured Replies

פורסם

שלום

בעבר היתה לי בעיה של פינגים גבוהים בשעות הערב, מה שנפתר לאחר שנציג מהוט החליף לי מודם וסידר כמה דברים בתשתית. אני עדיין לא יודע אם זה היה קשור לתשתית, או שזה מהספק. מסדיקת tracert אמרו לי שהבעיה מהספק.

בכל מקרה כרגע קיימת בעיה אחרת, אני מקבל פינגים גבוהים בכמה שרתים במשחק רב משתתפים, בשרתים שאני יודע שהפינגים שאני מקבל הם בסביבות 100.

כעבור איפוס מודם והתחברות עם החייגן, אני יכול לקבל שוב פינגים נורמלים, כאמור כ 100 בשרתים. או שאני יכול לקבל פינגים גבוהים בהרבה, כ 300 בכל או בחלק מהשרתים בהם אני מקבל 1פינג בסביבות 100 במצב נורמלי. זה יכול לקחת כמה איפוסים וחיבור מחדש, אך בסופו של דבר אני אקבל פינגים נורמילם.

הבעיה קיימת, אני רוצה לדעת למה זה קורה, ואם אני יכול לדעת אם הבעיה היא מהספק או מהתשתית. או שמא במחשב שלי...

ואיך להוכיח להם את זה ולבקש שיסדרו את הבעיה. תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

האם אין לאף אחד מושג? הדבר קרה שוב. פינגים גבוהים ולא הגיוניים, איפוס מודם, פינגים חזרו לסביבות 100 (נורמלי).

עם ספק אחר לא היתה לי את הבעיה המוזרה הזו. למרות שאני לא שולל שזה מהתשתית.

פורסם

PING-ים אינם תלויים במחשב שלך אלא רק ב-ISP -- אין לך דרך לשלוט בהם אלא בצורה שאתה פועל. בכל חיוג מחדש אתה מקבל IP חדש וכתוצאה מכך ה-PING משתנה.

פורסם
  • מחבר

אני מקבל IP דומה, רק ספרות אחרונות שונות.

אני גר בישראל ואני יודע כאשר אני מקבל פינגים גבוהים ולא הגיוניים

ועם אותו IP שאני פתאום מקבל פינגים גבוהים בשעות מסוימות, אני מקבל פינגים נמוכים רגע מוקדם יותר, או למחרת...

למישהו יש מושג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים