עבור לתוכן

הדבר הכי מוזר שראיתם...

Featured Replies

פורסם

אתמול, החלפתי למחשב הישן שלי (p2, 350) מאוורר לCPU, אחרי ההליך שעבר בקלות, המקלדת לא מגיבה, היא מקבלת חשמל, הלדים מימין דולקים, אך אין תגובה, לא ניתן לגשת לביוס או לבדיקת הזכרון, כרגע אין OS על המחשב (יש, RH עם לילו דפוק) האם יש לכם רעיון???

פורסם
  • מחבר

לא, אין שום שגיאה, פשוט אין תגובה מהמקלדת, פשוט כלום. ד"א הזמני תגובה שלכם ממש מעולים...

פורסם

תנסה כשהמחשב פועל לנתק ולחבר את המקלדת. לפעמים זה עוזר.

תבדוק אם כל הפינים בחיבור של המקלדת קיימים ולא עקומים או שבורים.

פורסם
  • מחבר

גם מקלדת אחרת שעובדת לא פעלה כאן... בקשר לניתוק אני אנסה...

פורסם

אני מניח שפשוט החיבור של המקלדת (בלוח האם) קצת דפוק... זה קרה לי עם החיבור של העכבר בפנטיום 120 הישן שלי..

פשוט תשחק קצת עם החיבור, ומתי שזה יעבוד תשתדל לא להזיז כלום.. :)

למרות שזה נראה לי קצת מוזר שה-LED-ים עובדים...

פורסם
  • מחבר

שחקתי, הזזתי, לחצתי, כלום. הלוח לא באחריות כבר אז אין בעיה לנסות להלחים משהו (אני ממילא רוצה לשדרג...) הלוח הוא MSI - MS6119

פורסם

אתמול, החלפתי למחשב הישן שלי (p2, 350) מאוורר לCPU, אחרי ההליך שעבר בקלות, המקלדת לא מגיבה, היא מקבלת חשמל, הלדים מימין דולקים, אך אין תגובה, לא ניתן לגשת לביוס או לבדיקת הזכרון, כרגע אין OS על המחשב (יש, RH עם לילו דפוק) האם יש לכם רעיון???

ואם אני אגיד לך שהבעיה נורא פשוטה ?

פשוט נסה להוציא את המעבד מהמקום, ולהחזיר אותו חזרה למקום - ולודא שהפינים ננעלים חזק . אם אני לא טועה, הפנטיום הזה הוא בקופסה גדולה שמורכבת אנכית ללוח אם - נתקלתי בעבר בבעיות דומות - ומשחק עם המעבד פתר את הבעיה.

ייתכן מאד גם שבמקרה, ממש במקרה, כשהחלפת את המאורר, שרפת את המעבד עם זרם חשמל סטטי מגופך. אני לא אומר שזה קל לביצוע, אולם יש סיכוי קל שזה מה שקרה.

בדרך כלל כשאין צפצופים, הבעיה היא במעבד שאינו יושב טוב בתוך התושבת שלו.

פורסם
  • מחבר

לא שרפתי, הביוס עולה, יש ספירת זכרון. זה אנכי ומוזר... מנסה...

פורסם
  • מחבר

לא עובד :jump: :-/ :P ??? :(:bash: ויש ציפצוף אחד, שאומר שהכל בסיידר

פורסם

אני רואה שיש לך שני מחשבים.(אחרת לא היית יכול לכתוב פה)

תנסה להחליף מקלדת אולי בלי שום קשר למעבד היא נדפקה גם.

תסתכל על הכניסה של המקלדת בלוח אם לא נתלשו חיבורים מהלוח עצמו.

פורסם
  • מחבר

יש לי שני מחשבים, המקלדת של החדש לא פועלת בישן.

אני לא חושב שזה השתחרר, זה נראה בדיוק כמו שזה נראה כשזה עבד :errr: :behead: :itschy:

פורסם

דרך אגב אם זה חיבור PS/2 אז ניתוק וחיבור מכשירים בזמן שהמחשב דולק עלול לשרוף אותם.

הPS\2 ידוע כמקצר.

פורסם

"Keyboard error or no keyboard present. Press F1 to continue."

LOL!!!

ענק!

פורסם

אתה יכול להגיד LOL כמה שתרצה אבל כשתוציא את המקלדת שלך מהחיבור, ותפעיל את המחשב, זה בדיוק מה שתקבל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים