עבור לתוכן

מחפש המלצה לראוטר איכותי ומקצועי לבית - פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

אני מעוניין בראוטר שיש בו גם Firewall עם ביצועים טובים יחסית הסיבה שרשמתי מקצועי היא שאני רוצה לקים rulebase בדיוק כמו פיירוולים אחרים כגון צק פוינט סיסקו ופורטינט

חשוב לי מאוד מאוד TRAFFIC LOGS - אני רוצה לדעת מה קורה ברשת שלי מי הצליח להתחבר ומי לא ולמה לא.

אני נמצא עם מהירות 10 מגה ביט דרך אורנג' בכבלים שהם תומכים רק ב L2TP עם חייגן, אין להם עדיין חיבור ללא חייגן אז אני חייב ראוטר שיודע לחייג ב L2TP בלבד, PPTP לא נתמך באורנג'

תודה רבה לעוזרים

פורסם

מה הבעיה לקחת sbox מהדגמים הזולים ולחבר אותו למודם?

פורסם
  • מחבר

אני עובד בצק פוינט והSBOX לא תומך בחיוג של L2TP, לא נראה לי שהוא בכלל תומך בכל סוג של חיוג שזה מגיע לכבלים רק ADSL על PPPOE

ואני חייב ראוטר חייגן של L2TP

פורסם

תבקש מהכבלים חיבור ללא חייגן ואז לא תהיה לך בעיה להתחבר גם עם SBOX. לחלילופין, אתה בטח יכול להשיג את ה-Z100G של ZONE ALARM שהיא חברת בת של CP...

פורסם
  • מחבר

אם חיבור ללא חייגן היה אפשרי באורנג' הייתי מזמן לוקח SBOX ולא פותח את האשכול הזה :)

ומה לגבי הדגם הזה? תומך בL2TP כחייגן?

פורסם

לא. נראה שאתה די תקוע ותצטרך להסתפק בנתב סטנדרטי או שתשנה את ספק התשתית/ISP שלך.

פורסם
  • מחבר

כן הגעתי להחלטה שזה מה שאני הולך לעשות

אורנג' לא מוכנים להיות ספק איטרנט

מביאים לך ראוטר שאתה מקבל עליו הרשאות מאוד מאוד מוגבלות ואת היוזר הADMIN שומרים לעצמם מטעמי בטיחות

אתמול בתמיכה אחד הנציגים "שיחק" לי ב QOS והאינטרנט שלי עובד בצורה מוזרה מאוד מאז ופשוט אין לי כוח להתקשר אליהם יותר ולהתעסק בזה, גם ככה בכל שעה אפשרית (כן בדקתי בוקר, צהריים ערב וגם לילה) מחכים לתמיכה לפחות 25 דקות שזה מדהים שזה קורה פשוט בכל שעות היממה

לא מוכן לקבל את זה שהם לא תומכים ב PPTP אפילו שזה פרוטוקול ישן אבל עדיין יש המון דברים שעדיין משתמשים בזה, ולא מוכן לקבל את זה שבכבלים אין חיבור ללא חייגן שזה מוכר בעולם וקצת פה בארץ כדבר מאוד ליגיטימי

תודה על העזרה, אני הולך על הSBOX ואני כנראה אעבור לבזק בינלאומי, לצערי אין ספקיות אינטרנט נוספות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים