עבור לתוכן

החלפת ספק כח ... דיי דחוף...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי תמפרט הבא:

כרטיס מסך: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 1GB

מעבד: Q9400

זכרונות 4GB

דיסק קשיח WD 500GB

קירור למעבדarctic cooling alpine 7pro ומארז CM690

איזה ספק לקחת? בהתחלה לקחתי את coolermaster eXtreme Power Plus 600W

אבל אז שמעתי שהמאוורר שלו מרעיש ואני ממש לא רוצה שהוא ירעיש ..הוא עולה 390 בKSP...

בקיצור, התקשרתי לשם ואמרו לא שאני יכול לשנות תספק עד היום בערב... אני מוכן להשקיע עד 500 ז"א להוסיף עוד 110 שקל...

מה אפשר לעשות? ההם בחנות אומרים לי שאני חייב לקחת 600W מינימום למפרט כזה...

מה לעשות?

מה בנוגע לספק Corsair VX550? הוא יחזיק תמערכת הזאת? התקשרתי לחנות והוא אומר לי שצריך ספק מעל 600W והוא אמר לי שהוא יכול למכור לי אותו אבל בהתחייבות עם חתימה שאם קורה משהו אז אין אחריות על הספק לא יודע... תכלס האם הספק הזה יחזיק? ומבחינת איכות הוא הרבה יותר טוב מה600W של CM כי הוא גם 85% נצילות... בכל מקרה אפילו ראיתי פה: http://ati.amd.com/products/certified/powersupplies.html#pstop שהספק הזה של קורסייר יכול להחזיק...

תודה חבר'ה!

פורסם

הקורסאייר VX550, הפרו 525 של אנרמקס, כולם יאכלו את המפרט בלי בעיה.

אם הם מתעקשים על 600 וואט (מטומטמים) אז קח את זה:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=8605

פורסם

כל כך הרבה שטויות במיץ לא שמעתי כבר מזמן , ההמלצות שניתנו לך הם נטו על מנת שתבזבז יותר כסף !

ספק 500W איכותי יחזיק את המערכת ללא בעיה , מ KSP אלה הם המומלצים :

500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 במחיר של 380 ש"ח (חברת seasonic)

VX 450W Active PFC 12cm Fan במחיר 380 , של corsair ...

לפי דעתי ה seasonic הכי יתאים כאן , אפשר לקחת VX550 אבל הוא עולה 500 ופחות משתלם במחיר (באותו מחיר אפשר לקחת ספק 650 של seasonic) ...

פורסם

אני לא מסכים אתך. מרובע ליבה ו 4870 מומלץ לקחת ספק מעל הרשימה שרשמת ובמיוחד אם מתי שהוא בעתיד יהיה אוברקלוק. הסיסוניק 500 נותן 34 אמפר על ה 12 וולט (בדומה ל VX 450 ולאנרמקס פרו 425) בעוד שספקי 500+ נותנים כ 40 אמפר על ה 12 וולט.

אני בהחלט הייתי עולה לאחד מהספקים שרשמתי קודם.

פורסם

כן, ובכל זאת אני מעדיף את הפרו/מודו עם כל הקבלים יפנים וקצת יותר מרווח בכולל.

על כל מקרה, לא נראה לי שהשאירו לו יותר מדי אופציות חוץ מה 650 של סיסוניק.

פורסם

אם כך שיבושם לו ... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לריב איתם ולהוכיח להם שהספקים האלה יפעילו תמערכת...

אבל אני אישית גם לא רוצה להיתקע אני רוצה ספק שיחזיק תמערכת טוב וגם אולי אני יעשה איזה OC נחמד למעבד עוד שנה...

ההוא של CORASIR הכי מומלץ ממה שכתבתם פשוט יקר? והSS 650W הוא שקט... והוא דגם מומלץ?

כי חשוב לי מאוד שיהיה שקט ואיכותי

פורסם

גם הקורסאייר VX וגם הסיסוניק 650 עולים כ 500 שקל. מה הבעיה? קח את ה 650 ולא תצטרך לריב איתם.

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי מלריב איתם, אם אני רוצה אני יקח ת550 זה מה שהם אמרו לי אבל שהם לא ערבים לזה... ואם אתם כלכך בטוחים שזה יחזיק אני סומך עלייכם וכולם אומרים לי שזה יחזיק ואפילו 500W איכותי יחזיק אז 550W איכותי בטח ובטח שיחזיק..

הקטע הוא, האם יש הבדל כלשהו בין הSS לCORASIR מלבד הW... מי מהם יותר אמין פחות מרעיש יותר קר וכו'... ?

תודה

פורסם

זה שזה יחזיק זה בטוח. זה שהספק לא יתקלקל במשך תקופת האחריות זה לא בטוח. לכן, חשוב שתהיה לך אחריות ושלא יגידו לך אח"כ אם יקרה משהו שזו בעיה שלך. שני הספקים איכותיים, שניהם יחסית שקטים. אני חושב שבמקרה הזה הייתי הולך על ה 650. הוא עולה 5 שקל יותר.

פורסם
  • מחבר

ואללה לא יודע אני בדילמה... בעיקרון אם הם לא יתנו לי אחריות בטח שאני אלך על הSS 650W אבל אם הם יתנו לי אחריות אני עדיין לא יודע מה לקחת את ה550 או את ה650... כי אם הם באותו מחיר זה כבר אומר שה550 יותר איכותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים