עבור לתוכן

המלצה לנתב משולב עד 600 ש"ח - פרטים נוספים בפנים

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות נתב כאשר הדרישות החשובות הן בעיקר:

טווח רחב - גדול עד כמה שניתן

יציבות כמובן

לפחות חיבור USB אחד

המטרה העיקרית תהיה כשימוש לאורחים בצימרים כאשר הנתב ימוקם קומה אחת מעליהם והמרחק הוא בערך 20 מטרים עם קירות בדרך מהיחידה הרחוקה ביותר

בעיקרון התקציב עומד על 600 ש"ח גמיש - אם יש בפחות מתקציב זה אז זה יהיה עדיף כמובן.

קראתי סקירה על DIR-655 של D-LINK - האם הוא משתלם למחירו? 650 ש"ח בערך

בנוסף יש מאותה חברה את ה 615 שלפי סקירה קצרה של קונה ב ZAP - הטווח שלו (אם להאמין כמובן למה שנרשם שם)

נשמע מרשים והוא עולה כמחצית מה 655

תודה מראש על העזרה,

אלעד.

פורסם

אני מעריך שאת המהירות 300Mbps שתקן N נותן אין סיכוי שתתן להם בגישה לאינטרנט וזה מה שהם יצטרכו את זה בשבילו..

וגם על רוב המחשבים הניידים שאנשים משתמשים בהם לא מותקן כרטיס שתומך בתקן N ככה שמבחינת הצרכנים זה לא ממש נצרך.

הייתי הולך על הנתב 615 של DLINK עקב הדברים האלה.

חוץ מזה שבמקרה כמו שלך מקסימום תפעיל שני מכשירים שאחד מהם יהיה כ REPEATER בטכנולוגית WDS אבל אז לא ניתן להשתמש ב 615 של DLINK

אלה תצטרך להשתמש באחד אחר שכן תומך בWDS.

עד כמה החיבור של הכונן הקשיח נצרך לך?

פורסם
  • מחבר

השימוש לכונן הקשיח יהיה בעיקר לרשת המחשבים שבבית עצמו - 3 מחשבים - אחד יחובר קווי ו 2 עם מתאם אלחוטי תקן N

בוא נגיד ואני יוותר על הכונן הקשיח כרגע,מה יתאים לשימוש בשאר המחשבים?

שאר המחשבים שיגלשו מהצימרים יוכלו להסתדר כנראה עם כל נתב איכותי אחר - רק שמבחינת טווח קליטה אין לי מושג מה חזק ומה חלש

פורסם

כדאי שתקרא היטב בסקירה כיצד עובד השיתוף של הכונן -- זה לא כונן רשת אמיתי.

פורסם
  • מחבר

כדאי שתקרא היטב בסקירה כיצד עובד השיתוף של הכונן -- זה לא כונן רשת אמיתי.

השאלה שלי נערכה מחדש,

אשמח להמלצה כלשהי לנתב עם טווח קליטה רחב - האם נתב בתקן N צריך לתת מענה? או לקנות נתב זול יחסית וגם repeater שישלים את המלאכה לשאר המרחק? אני קצת מבולבל - אשמח לעזרה.

פורסם

אני בשלב ראשון הייתי הולך על איזה נתב תקן N זול יחסית כמו משהו של אדימקס ורואה איך הוא עובד.

אחרי שאני מרוצה או לא מרוצה ממנו אני מחליט אם לשים נקודת גישה או נתב אלחוטי נוספים שישמשו כרפיטר עם WDS אם זה בתקן N או G.

אגב רפיטר תמיד תוכל להוסיף ומקסימום הוא יתמוך לך רק בתקן G ולא ב N במקרה שהם לא תואימים ולא מאותה החברה.

פורסם
  • מחבר

תשובה לעניין , תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים