עבור לתוכן

מה יותר משתלם לקנות? בקשר למעבדים

Featured Replies

פורסם

עשו לי מפרט והציעו לי בו את המעבד:

AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1

¤661

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049

זה משתלם לתקציב של 700 למעבד?

ראיתי בסביבות אותו מחיר AMD פנום עם ארבע ליבות חשבתי ללכת עלייו מה אתם מציעים ובכלל מה ההבדל בין אטלון ופנום?

פורסם

הייתי מציע ללכת דווקא על INTEL - אם 100 שקלים יותר לא יגרמו לך חור בכיס > E8400

פורסם

תלך על ה720

פורסם

לך על ה720 ,מאפשר לך כמה דברים שה e8400 לא יאפשר לך (כנו למשל פתיחה של ליבה נוספת ).

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכם

פורסם

ה-Phenom היא סדרת מעבדים "חזקה" יותר מסדרת ה-Athlon ומיועדת יותר לכיוון השוק הגבוה, או במילים אחרות גיימרים.

כיום INTEL שולטת לחלוטין בשוק הגבוה באמת בכל הקשור לעיבוד גראפי עם מעבדי ה-i7 וה-i5 אבל סדרת ה-Phenom (על מעבדי 2,3 ו-4 הליבות) משתלמת מאוד למערכות שמיועדות למשחקים.

אני גם הייתי ממליץ לך ללכת על ה-720 משלב את הטוב משני העולמות גם מעבד חזק יחסית ליישומים שלא משתמשים בריבוי ליבות. וגם יאפשר לך בעתיד לנצל טוב יותר יישומים שכן מנצלים ריבוי ליבות (בהנחה שיתחילו להיות יותר כאלה).

פתיחת הליבה הרביעית לא מובטחת, היא תלויה גם בלוח האם וגם (בעיקר) במזל. אבל גם אם לא תצליח לפתוח אותה עדיין תקבל מעבד חזק ומשתלם ביחס לכפולי הליבה של INTEL שאף יקרים ממנו.

אני מניח שחלק מהשימושים שלך במחשב הם משחקים, אם לא אז תעדכן שימושים בבקשה.

פורסם
  • מחבר

השימושים שלי הם אינטרנט מוזיקה ומחשקים כמו GTA IV

הזמנתי לוח אם Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 ואני עכשיו רוצה לדעת איזה זכרונות יתאימו לי מתוך אלה

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Memory&DB135136=135152&DB27455=27967&DB27456=379833&orderby=price

או מתוך מה שאתה תמליץ לי

הזמנתי גם תמעבד TRAY AMD Phenom 2 X3 720 AM2 ללא קירור .אתה יכול להמליץ על משו טוב בתקציב 100 שח ככה

פורסם

אני הייתי קונה סט זכרונות 2x2GB מחברה מוכרת (A-DATA, Kingston, OCZ, G.SKILL וכו') . קנה 800 או 1066 MHz מה שיותר זול.

בקשר לקירור. אני לא מכיר כל כך קירורים לתושבת AM3 וגם לא בטוח שיש משהו שעדיף מקירור ה-Stock במחיר של 80 ש"ח. אני מציע שתפתח דיון בפורום אוברקלוק וקירור שם בטוח מכירים את הנושא טוב ממני. אפשר גם כמובן לחפש בפורום, אולי הנקודה כבר עלתה בעבר.

פורסם

אם תרצה לפתוח ליבה נוספת אז תוודא שאתה מקבל Rev2 של הלוח.

ואם לא מתוכנן אוברקלוק אז לדעתי תקנה גרסת Box (אלא אם כן Tray+קירור יוצא זול יותר)

לגבי זיכרונות, הכי זולים שתמצא יעשו את העבודה. 2X2GB 800Mhz והעיקר שיהיה מחברה מוכרת. מחיר של כ-300 שקלים.

ועוד דבר.. ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים