עבור לתוכן

D-Link 2650U vs. D-Link 2670u

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים שדרגתי את רוחב פס ה ADSL שלי ל 4MB.

המודם שהיה לי בבית לא הצליח להסתנכרן על מהירות זו ולכן באלצתי להחליף מודם (היה לי Alcatel ישן עוד מימי ניסוי ה ADSL).

הטכנאי שהגיע אלי הביתה הביא איתו D-Link 2650U ואמר לי בביטחון שזה הנתב הכי טוב שבזק מציעה כיום, ואני, פתי טוב ירושלים, האמנתי לו והתחייבתי לשנתיים. הוא גם אמר לי שהנתב יתמוך בכל השרותים העתידיים של בזק במלואם כגון NGN.

מבט חטוף בפורום העלה את השם 2670U, ככה שאני מבין שלמעשה קיבלתי נתב ישן יותר ולא את ההכי טוב.

יש לי עוד משהו כמו 10 ימים להתחרט ולהחזיר את הנתב.

האם יש הבדל משמעותי בין שני הנתבים? האם אכן הנתב שלי יתמוך בשרותי ה NGN העתידיים של בזק במלואם?

אולי בכלל עדיף לי לא להתחייב לבזק כלל ולקנות נתב באופן פרטי? ואם כן, מדוע?

אשמח לקבל תשובות בהקדם, יש לי רק עוד 10 ימים להחזיר את הנתב! :)

פורסם

א.זה תומך את הNGN במלואו - כל עוד אתה לא רוצה 15 או 30 מגה (שבשביל זה יש VDSL) - אבל בהתחייבות תמיד אפשר לשדרג !

ב.תתקשר לשירות לקוחות - תציין שאתה מרגיש שעבדו עליך - והם יחליפו לך בחינם לחדש שיותר שתומך ברשת N

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר רשת N? מה ההבדל?

גם קראתי שבשביל ה 2670U צריך להתחייב לשלוש שנים ולא רק שנתיים בנוסף לתשלום של 1.90 ש"ח לחודש. (כרגע אני משלם 0 ש"ח בחודש על הנתב)

אתה חושב שאם אני אעשה קצת רעש ויגיד שהם עבדו עלי הם יתנו לי אותו בחינם וללא הערכת זמן ההתחייבות ? :)

פורסם

אני חושב שאם תציין ותסביר שאמרו לך שאתה מקבל את הדגם החדיש ולא כך קרה הם יצאו פשרה שתתאים לך ולהם.

רק אל תשכח קודם כל להגדיר לעצמך מטרה בשיחה איתם ולהיות אסרטיבי !

פורסם
  • מחבר

סבבה, רק חבל שלא ענית לי על השאלה הראשונה :/

בכל מקרה, קראתי בעצמי, ורשת N זה אומר שהרשת האלחוטית אצלי בבית תהיה יותר מהירה, אבל זה פחוט קריטי בשבילי.

מה שיותר חשוב ומעניין אותי האם יש הבדל במהירות ההתחברות של שני הנתבים לאינטרנט?

האם החדש יכול להגיע למהירות התחברות יותר גבוהה?

פורסם

בחיבור לאינטרנט עם מחשב קווי, 2 הנתבים יעשו בדיוק את אותה העבודה

כל ההבדל הוא בחיבור אלחוטי מול מחשבים שתומכים בתקן N

שם תוכל להגיע למהירויות גבוהות יותר .

פורסם

א.זה תומך את הNGN במלואו - כל עוד אתה לא רוצה 15 או 30 מגה (שבשביל זה יש VDSL) - אבל בהתחייבות תמיד אפשר לשדרג !

ב.תתקשר לשירות לקוחות - תציין שאתה מרגיש שעבדו עליך - והם יחליפו לך בחינם לחדש שיותר שתומך ברשת N

אני חייב להתייחס לסעיף ב שלך: גם אם יגיד מה שאתה אומר לו להגיד לא יחליפו לו את הנתב אלא אם כן יבטל עסקה ויתחייב מחדש ל 3 שנים (הנתב החדש (תקן N) יקר יותר וההתחייבות היא ל 3 שנים), הטכנאי נתן לו מידע נכון ובנוסף דף שעליו חתם, בו יש את כל המידע שהוא צריך לקבל. בנוגע לדגמים שיש בבזק - הלקוח הוא זה שצריך לעשות שיעורי בית.

בנוסף גם 15M עובד על הנתב שלך ואתה לא צריך נתב VDSL לחבילה זו.

ולידידי פותח השרשור - יש לך 7 ימים לבטל או לשנות את העסקה (לדגם N בהתחייבות ארוכה יותר) ולא שבועיים במידה ואתה באמת חפץ בכך - כדאי לך לבדוק זאת ולמהר כל עוד ברצונך לבטל את העסקה -איך אני יודע זאת? זה רשום בדף שחתמת עליו

פורסם

אני גם לא את הנתב הזה שלקחת וגם לא את השני לא הייתי לוקח בהתחייבות לשנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים