עבור לתוכן

מחשב נכבה במאמץ מלא, OCZ 700W, צריך דעות...

Featured Replies

פורסם

אז ככה...

ברגע שאני מפעיל 3DMARK 06 או VANTAGE המחשב פשוט נכבה אחרי חצי שנה ונדלק שוב...

אין בעיה של טמפרטורה, הורדתי מתחים בביוס עד גבול היציבות והמצב השתפר קצת, אבל עדיין נכבה אחרי דקה שתיים של מאמץ...

שהכרטיסי מסך ללא אוברקלוק זה לא קורה.... הטמפרטורה שלהם טובה גם היא..

הספק שמחובר למערכת הוא ocz gamexstream 700w

הגיוני שהספק הזה לא מפסיק למערכת ? במחשבונים לחישוב הספק הצריכה עמדה על סביב 500W... ( אוליי לא בדקתי טוב :-\ )

אין לי כרגע ספקים אחרים לבדוק איתם כי המחשבים האחרים שלי לא נגישים לי כרגע...

בנוסף למפרט מחוברים למחשב 6 מאווררים 120 מ"מ 2 92 מ"מ... + משאבה לקירור מים...

( לא יודע אם קשור, המחשב מחובר עם עוד המון דברים רסיבר + סאבים וכו" על אותו שקע חשמל... מדובר באיזה 3 מפצלים ;D יכול להיות קשור ? )

תודה :)

עריכה, הנה המפרט, חשבתי שמתי...

Cpu : Intel Core I5 750 @ 4.37Ghz 1.41V

Mother Board : Asus P7P55D PRO 133Mhz @ 208Mhz @1.25V

Memory : ‏2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel 1600Mhz @ 2100Mhz 1.63V

Video Cards : Hd4890 X 2 Cross Fire 1Ghz / 1.15 Ghz - Core / Mem - Bios Mode

Hard Drives : 2 X Seagate 7200.12 - Raid 0

Sound Card : Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI Express

פורסם

ניסית להריץ OCCT ולראות מה קורה למתחים?

האוברקלוק לכרטיסי מסך זה חדש או שתמיד היית על אוברקלוק וזה החזיק?

פורסם
  • מחבר

הספק הזה היה מחובר למערכת אחרת בבית שכוללת E8500 + לוח DFI ( עם הזוג 4890 האלה ) בהתחלה לא היה בעיה, גם שהכרטיסים היו ב OC...

הבעיה התחילה עוד עם המערכת הקודמת, וגם במיקרה הקודם ניסיתי לבדוק ברשת על פתרונות או רעיונות...

החלפתי את המערכת וחשבתי שאוליי הבעיה תסתדר ( חשדתי לגבי הלוח הקודם ) אבל לצערי זה לא הסתדר ואפילו נהיה גרוע יותר...

OCCT יש לי בעיה להריץ, ATI חסמו את הבדיקה... היא נסגרת עוד לפני שהתחילה.... :-\ בדיקת PSU ב OCCT בודקת ומאמצת את כל הרכיבים, ושוב, הדרייבר חוסם את זה...

בדיקת מעבד אני כן יכול לעשות... אבל זה לא נותן מספיק אינדיקציה...

פורסם

כנראה שזוג 4890 ב OC זה יותר מדי בשביל הספק הזה

פורסם

מהמפרטים שלך אני מבין שיש לך אנרמקס מצויין, אולי תנסה אותו במקום? ככה תהיה בטוח...

פורסם
  • מחבר

הוא לא נגיש לי כרגע... יהיה רק בעוד שבוע...

יכול להיות שהספק "הזדקן" ? הוא אצלי משהו כמו שנה...

איזה ספק מומלץ למערכת כזאת ?

פורסם

אם הרכיב היחידי שהעברת הוא הספק ואיתו עברו הבעיות אז אני חושב שדיי בטוח להגיד שהוא מוקד הבעיה,

גם הבעיה של ניסגר ונידלק (בלי מסך כחול?) במאמץ מעידה על זה. גם ככה נשמע לי שאתה דיי מעמיס עליו והוא קרוב לפיק

ויכול מאוד להיות שהOC חונק אותו. תבדוק מה המתחים על המסילות של ה12V...

בקשר לספק אחר, אני חושב שכידאי לך לקחת ספק שישאיר לך מקום לנשום, זאת אומרת שלא תתקרב לפיק שלו, האנרמקס

הזה מעולה (יש לי גם אחד) אבל יקר זה החיסרון שלו...

פורסם

שמע, הספק הזה לא מדהים מלכתחילה. הוא מיוצר ע"י FSP והם חסכו לא מעט כדי להפוך אותו לאטרקטיבי במחיר. הקבלים לא יפנים (מה שללא ספק תורם להתיישנות שלו), חסר MOV, חסרות הגנות וכו'...

מעבר לכך, כשנכנסים למחשבון של קורסאייר ומכניסים את הנתונים של המחשב שלך, התוצאה היא מינימום ספק של 750 ומומלץ 850. וזה קורסאייר להבדיל. ה 750 נותן 60 אמפר על ה 12 V ואצלך מקסימום 50 שלא לדבר על זה שחלוקת הריילים לא משהו.

לכן, סביר מאוד שזה הספק במיוחד לאור העובדה שבלי OC זה מחזיק.

כשיחזור האנרמקס תבדוק איתו ואז תוכל להיות בטוח אם זה הספק או לא.

פורסם
  • מחבר

יש לי כאן HEC COUGAR 750W... אמרתי ננסה איתו הוא 4 * 19 אמפר, קרה דבר מוזר... המחשב נדלק לרבע שניה ונכבה, ככה שוב ושוב, ניסיתי לנתק הכל ולהשאיר אותו מחובר רק ללוח ( 24 פין + 8 פין ) ואותה הבעיה... הספק עובד בלי שום בעיה בשני מערכות כבדות אחרות שיש לי...

מה לעזאזל הבעיה עכשיו ? :'(

פורסם

כמה אפשרויות:

א. יש קצר ומופעלת ההגנה של הספק.

ב. הספק מועמס יותר מידי, ושוב, מופעלת ההגנה. (אבל אמרת שהשארת רק את הלוח, מה עם הכרטיסים?)

ג. יש מערכות שספקים מסויימים מסרבים לעבוד איתן מסיבות תאימות מוזרות.

פורסם

מהניסיון שלי אני רואה שיש לך התנגשות מתחים בין הרכיבים ( מעבד , זיכרון , כרטיס מסך ).

אם אכן עשיתה אוברקלוק ברכיבים הנ"ל אני ממליץ לך בחום להחזיר קודם את הזיכרון והכרטיס מסך למתחים הרגילים שלהם ולאחר מכן תעשה בדיקת מעמץ של 24 שעות למחשב אם המחשב יציב כניראה שפטרתה את הבעיה אם לא אז תבדה וחשוב מאווווד לבדות שהבלוק של הקירור מים שיושב על המעבד שלך אכן מקובע כראוי ויושב נכון .

ועוד דבר . דבר ראשון תתחדש ודבר שני בשביל מה הייתה צריך לעשות אוברקלוק ל CORE I5 & וזיכרון שעובד על DDR 3 בתדר גבוה.

בהצלחה ושיהיה לך שנה טובה וגמר חתימה טובה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כמה אפשרויות:

א. יש קצר ומופעלת ההגנה של הספק.

ב. הספק מועמס יותר מידי, ושוב, מופעלת ההגנה. (אבל אמרת שהשארת רק את הלוח, מה עם הכרטיסים?)

ג. יש מערכות שספקים מסויימים מסרבים לעבוד איתן מסיבות תאימות מוזרות.

זה אכן עושה רושם של בעיית תאימות.. יש מה לעשות בעיניין ? או רק לעבוד עם ספק אחר ?

מה דעתם על הספק הזה ?

http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4051.

פורסם

לי יש את הספק הזה אני עושה OC למעבד ולכרטיס מסך+שתי לופים של קירור מים +מאוררים

ואצלי אין שום בעייה אולי הספק דפוק

פורסם
  • מחבר

אוליי... אבל את זה נדע לצערי רק אחרי שאני יחליף לאחר... אל תשכח שאני הרמתי מתח גם לכרטיסי מסך, מה שמוסיף המון לבלאגן... בלי התוספת מתח הכל עובד מעולה...[br]פורסם בתאריך: 29.09.2009 בשעה 08:58:11

אם הרעש לא מפריע לכך אז הייתי לוקח את הPCP910W :)

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5671

PCP&COOLING SILENCER לפי השם הוא אמור להיות שקט לא ???

הוא עדיף מ-ה HEC 1200W ? מה לדעתם יהיה הכי חזק לעד 1000 שקל...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים