עבור לתוכן

מחפש ספק תוכן מחו"ל משהו מכיר :s05:

Featured Replies

פורסם

לצערי אני מיואש מספקי האינטרנט בארץ

מוכרים חבילות גלישה גדולות 10 או 20 MB ואין כלל לספקיות רוחב פס לאתרים בחו"ל

לכן אני מעוניין בספק תוכן בחו"ל איכותי שלא מגביל צפייה בתכני וידאו

למשהו יש ניסיון עם ספק בפועל שמתחבר לבזק תשתית ADSL2

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר?

אתה גר בישראל היום?

כן אני גר בישראל אז ?

פורסם

אז איך אתה רוצה להתחבר לחברה שלא נמצאת פה פיסית?

פורסם
מוכרים חבילות גלישה גדולות 10 או 20 MB ואין כלל לספקיות רוחב פס לאתרים בחו"ל

אתה אומר את זה על סמך נסיון? כי אני מכיר אנשים עם 10Mb שמורידים במלוא המהירות משרתים בחו"ל

פורסם
  • מחבר

אתה אומר את זה על סמך נסיון? כי אני מכיר אנשים עם 10Mb שמורידים במלוא המהירות משרתים בחו"ל

מספיק שמועות או ראית כמה אתרים שעובדים עדיין או בטעות

עפ"י בזק תשתית ניתן להתחבר לספקי אינטרנט גם בחו"ל אך הם מנועים לעשות פרסומת

בבקשה רק אנשים שיודעים יענו

השאלה לא למי שלא יודע

פורסם

אתה מבין שברגע שאתה מחובר לתשתית ADSL אתה חייב לעבור דרך access server שאוהבים לקרוא לו redback (על שם החברה שמייצרת אותם) כדי להגיע לISP כשלהו והISPים שמחוברים לאותם שרתים רק נמצאים פיסית בישראל.

פורסם
  • מחבר

אתה מבין שברגע שאתה מחובר לתשתית ADSL אתה חייב לעבור דרך access server שאוהבים לקרוא לו redback (על שם החברה שמייצרת אותם) כדי להגיע לISP כשלהו והISPים שמחוברים לאותם שרתים רק נמצאים פיסית בישראל.

אתה מבין שהשאלה מיועדת למי שכן מבין ויודע איך ???

ולא למי שלא מבין

אתה מבין ???

אתה מבין שאתה ממלא את השרשור הראשון והמסכן הזה ב- SPAM ???

אתה מבין ???

עכשיו אתה מבין שאני לא חפץ בעזרה שלך שלא מסבירה איך כן

אתה מבין ???

פורסם

אתה מבין שזה לא אפשרי :s05:

אתה מבין :s05:

אתה מבין שלפי התגובות שלך אפשר להגיע רק למסקנה שפשוט אין לך את היכולת לקלוט ולעבד מידע טקסטואלי :s05:

עכשיו אתה מבין שאיננו חפצים לעזור לאנשים שלא מקבלים את העזרה שלנו :s05:

פורסם
  • מחבר

אתה מבין שזה לא אפשרי :s05:

אתה מבין שלפי התגובות שלך אפשר להגיע רק למסקנה שפשוט אין לך את היכולת לקלוט ולעבד מידע טקסטואלי :s05:

עכשיו אתה מבין שאיננו חפצים לעזור לאנשים שלא מקבלים את העזרה שלנו :s05:

אתה עדיין לא מבין שמה שאתה לא יודע לא מעניין אותי ???

אתה מבין ???

נפלא אם אתה לא חפץ לעזור אני ישמח שבעתיים שלא תטריד אותי

אתה מבין ???

הבעיה שאתה קרציה בנשמה , מטריד כפייתי

אתה מבין ???

ואתה תחזור לכאן בשמות נוספים ,כי אתה מטריד כפייתי

אתה מבין ???

אנא תעמוד בדיבורך ואל תחזור לשירשור בתוך פותח השירשור לא מעוניין בעזרתך

אתה מבין ???

אנא רק אנשים שכן יודעים לא אנשים שלא מבינים

פורסם

multicore עובד בתחום התקשורת כך שהוא מבין בנושא והתשובה שלו נכונה, קשה לי להבין למה אתה מתעקש להתווכח מול עובדות מוחלטות בשטח שלא ניתנות לשינוי (במילים אחרות, אתה חייב להתחבר ל-ISP בישראל). יכול להיות שהחברים שלך מורידים מהר כי הם מורידים תוכן מ-Seedbox או שרת FTP מהיר במיוחד אך בכל מקרה כל התנועה הזאת עוברת דרך שרת ISP ישראלי, בין אם תרצה ובין אם לא.

פורסם
  • מחבר

multicore עובד בתחום התקשורת כך שהוא מבין בנושא והתשובה שלו נכונה' date=' קשה לי להבין למה אתה מתעקש להתווכח מול עובדות מוחלטות בשטח שלא ניתנות לשינוי (במילים אחרות, אתה חייב להתחבר ל-ISP בישראל). יכול להיות שהחברים שלך מורידים מהר כי הם מורידים תוכן מ-Seedbox או שרת FTP מהיר במיוחד אך בכל מקרה כל התנועה הזאת עוברת דרך שרת ISP ישראלי, בין אם תרצה ובין אם לא.

[/quote']

בין אם תרצה או לא תרצה

השאלה מיועדת למי שכן יודע איך

מאוד לא מעניין סיפורים על אנשים שמסתתרים תחת שמות שונים איפה אתה חושב שעובדים

או איפה שסיפרו לך שעובדים

שוב מאוד לא מעניין איך לא ניתן

השאלה כן מיועדת למי שכן יודע איך ניתן להתחבר לספק בחו"ל

אנני מבין את המטרידים הכפייתיים לשרשור המסכן הזה

יש מאות שרשורים שמחכים לעזרה

למה להטריד בכח על משהו שאתם אומרים לא יודעים ???

למה לענות על משהו שלא יודעים בכח ???

פורסם

אתה יכול לפתוח חשבון VPN בספקית תקשורת כלשהי בחו"ל ולהתחבר אליו באמצעות החיבור שלך לאינטרנט שמסופק לך ע"י ספקית ישראלית.

מה זה יתן לך? כתובת IP של ספקית אינטרנט מחו"ל אבל החיבור עובר דרך תשתית ישראלית, ספקית ישראלית, ורק אז מגיע לחו"ל.

מה קיבלת מזה? רק hop נוסף בדרך לעולם שיגדיל את ה latency שלך מן הסתם.

בהנחה וספקית האינטרנט הישראלית שלך מבצעת traffic shaping

ובהנחה ותצליח למצוא ספקית VPN בחו"ל שתאפשר לך חיבור מוצפן ומאובטח ובמהירות מספקת,

אז כן - תוכל ע"י כך "להתגבר" על ה traffic shaping ולהוריד מהר יותר ברשתות P2P שונות.

(שים לב שיש כאן הרבה מאוד "בהנחה")

אבל שוב - אתה חייב לעבור דרך הספקית הישראלית בשביל זה, כלומר אתה לא יכול לסגור את המנוי שלך בספקית הישראלית -

אתה חייב את הספקית הישראלית בשביל להגיע איכשהו לחו"ל.

אין לך אפשרות להתחבר לספקית תקשורת בחו"ל ישירות מקו ה ADSL או הכבלים שלך ו- multicore כבר הסביר בצורה יפה מאוד למה.

עכשיו, אני מוכן לקבל את העובדה שתשובות מסויימות אולי לא סיפקו אותך או לא הבנת אותן מספיק

במקרה כזה יהיה תקין מצדך לנסות להסביר מה בדיוק הסיבות שגורמות לך לחשוב שהמידע שקיבלת לא מלא.

אבל: מה שעשית היה להגיב בשיא החוצפה לאנשים שרק ניסו לעזור לך ולמען האמת נתנו לך תשובות נכונות ומלאות.

מה שנקרא ירקת לבאר שממנה אתה שותה - והתנהגות כזו לא מקובלת ולא רצויה כאן.

לא צריך לקרוא את חוקי הפורום בשביל להבין את זה לבד (למרות שמאוד מומלץ :) ) - מספיק רק להיות בן אדם.

מכיוון שלעניות דעתי אתה לא עומד בקריטריון הזה, הדיון שלך ננעל וההתנהגות הדוחה שלך דווחה לאחראי הפורומים הכללי.

יום נעים :hi:

* אגב - הדרך היחידה שאני מכיר שתוכל להתחבר באמצעותה לספקית תקשורת נתונים בחו"ל מבלי לעבור קודם דרך ספקית ישראלית

היא באמצעות dialup - אם אתה בוחר בדרך הזו צפה לחשבון טלפון אסטרונומי וגלישה איטית להחריד.

פורסם

אתה מבין ???

אני מבין שאתה מורחק מהפורום.

משתמשים כמוך פשוט לא רצויים כאן, ואני לא יודע עוד איך להראות את הסלידה העצומה שלי מאנשים כמוך (כאלו שמתנשאים ומזלזלים באנשים שמנסים לעזור להם, ועושים את זה בצורה הכי בוטה שיש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים