פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים עד היום השתמשתי במודם של בזק כראוטר ל 2מחשבים וללא חייגן. לאחרונה קניתי את ראוטר BR-6424NL EDIMAX ע"מ שתהיה לי אופציה אלחוטית. בנתיים אני מנסה לחבר את המערכת בצורה קווית בלבד בנתיים. את המודם של בזק קינפגתי ידנית קודם לפני שחיברתי את הראוטר החדש לרשת . להלן המודם מקונפג טרם החיבור הראוטר: לאחר מכן ניתקתי אותו וחיברתי אותו לכניסת ה WAN ע"ג ראוטר EDIMAX. עכשיו אני כבר לא מצליח לראות את הממשק של המודם ב 10.0.0.138 וכמובן שאין לי אינטרנט. ע"פ החוברת של EDIMAX ניסיתי לקנפג את אופצית חיבור ה WAN של הראוטר של EDIMAX - ללא שיפור: מה אני עושה לא נכון? (ברור שלי שיש כאן בעיה בסיסית בהבנה אצלי כיצד בדיוק זה אמור לעבוד)
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים ה Aztech 600E מוגדר אצלך כנתב כרגע (הוא זה שיוצר את החיבור לאינטרנט במצב שמוגדר כרגע - הוא ה"חייגן")אתה צריך לבטל את ההגדרה הזו זה ולהפוך אותו חזרה למודם בלבד על מנת שהאדימקס יוכל לחייג באמצעותו.(לדעתי reset ל Aztech יחזיר אותו למצב עבודה של מודם בלבד - לחיצה של כ-15 שניות על לחצן ה reset מאחור)במצב החדש האדימקס יהיה הנתב שלך:הוא זה שיבצע חיוג לאינטרנט באמצעות המודם (Aztech) ולאחר מכן יחלק כתובות IP לצרכנים (המחשבים) קווית ואלחוטית.וה- Aztech יהיה מודם בלבד.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר ה Aztech 600E מוגדר אצלך כנתב כרגע (הוא זה שיוצר את החיבור לאינטרנט במצב שמוגדר כרגע - הוא ה"חייגן")אתה צריך לבטל את ההגדרה הזו זה ולהפוך אותו חזרה למודם בלבד על מנת שהאדימקס יוכל לחייג באמצעותו.(לדעתי reset ל Aztech יחזיר אותו למצב עבודה של מודם בלבד - לחיצה של כ-15 שניות על לחצן ה reset מאחור)ריסט למודם אמור לסדר את זה.בתמונה הראשונה רואים שביטלתי את ה DHCP במודם של בזק - אז איך בדיוק הוא עדיין מתפקד כנתב?אין כפתור RESET ע"ג המודם הזה...רק מעיין שקע עגול...אני אבדוק אם הוא לחיץ? האם אני אמור להיות מסוגל להגיע לממשק של המודם של בזק לאחר חיבורו לנתב ב 10.0.0.138?עידכון:השקע לחיץ.העסק עובד.אבל אין גישה למודם ב 10.0.0.138 - האם זה תקין?
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים הDHCP לא קשור לזה, הגדרת את המודם לחייג אוטומטית ולכן הוא מתפקד כנתב.כפתור הReset נמצא בין חיבור החשמל לחיבור הרשת, תשתמש בעט או משהו חד כדי ללחוץ עליו.עריכה: לא אמורה להיות לך גישה, זה תקין.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים יש ליד החיבורים חור קטן, שם נמצא הריסט, תכניס משהו לכמה שניות וזה יעשה ריסט.בקשר לשאלה השניה, לא.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים עידכון:השקע לחיץ.העסק עובד.אבל אין גישה למודם ב 10.0.0.138 - האם זה תקין?תקין לחלוטין, וגם אין ממש סיבה לגשת לממשק שלו (של המודם) עכשיו כשהאדימקס הוא הנתב שלך.לפתיחת פורטים וכל שאר ענייני ניהול נתב - אתה משתמש באדימקס מעכשיו, ה Aztech הוא מודם בלבד כרגע מבחינתך.אם תרצה מאיזושהי סיבה להגדיר אותו חזרה כנתב - תוכל לחבר אותו ישירות למחשב ולגשת אליו כרגיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.