עבור לתוכן

בעיה אחרי קניית ספק חדש- HEC 650W

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה שדרגתי את הספק הקיים שלי- NEXT 500W לספק HEC Zephyr 650W

הנתונים שלו:

+3.3V@24A,+5V@24A,+12V1@17A,+12V2@17A,+12V3@17A, +12V4@17A,-12V@0.5A,+5VSB@3.0A

העניין שכאשר הדלקתי לראשונה את המחשב כל המאוררים החלו לפעול, הנורית של המחשב נדלקה הכל עבד אבל המסך הראה שהוא מחפש אות מידע.

חיברתי לכרטיס המסך שלי HD4870 קבל אחד של 6PIN. כאשר החלפתי בחזרה לספק הישן לבדוק מה הבעיה המחשב עשה את אותה הבעיה.

הוא כל 20 שניות עושה פיפס קטן ושקט אחד(כאילו רק נדלק) אבל על המסך יש הודעה שהוא מחפש אות(ריבוע קטן שעליו כתוב" דיגיטל" ומתחלף "לאנלוג" )-אין שום תמונה.חיברתי את כל החיבורים של הספק בצורה נכונה- 24PIN לATX וה4PIN ללוח אם וה6PIN לכרטיס מסך והSERIAL ATA לדיסק הקשיח ואת המאורר של המעבד וכו וכו...

מישהו יכול לעזור?

פורסם

עד כמה שידוע לי 4870 לוקח 2 חיבורי 6 פין

פורסם

הלוח מצפצף ?

חיברת את חיבור ה4PIN ATX12 ללוח ?

פורסם
  • מחבר

בכרטיס מסך עצמו קיים רק חיבור אחד. קבל הארבע פינים מחובר.הלוח אכן עושה פיפסים.אחד חלש קצת כל עשרים שניות בערך.מה אפשר לעשות?

פורסם

תוצרת מי הכרטיס ומה הדגם

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר כל כך את שם החברה.כן אני יודע שזה בעיה.השם שלה משהו בסגנון Alacal והכרטיס בא עם קירור בצבע לבן שמורכב משני מאוררים של ארטיק קולינג.הדגם הוא hd4870

פורסם

תצלם את הכרטיס

פורסם
  • מחבר

הצלחתי למצוא את שם החברה והיא Axle.יש עצות חבר'ה?[br]פורסם בתאריך: 26.09.2009 בשעה 15:23:24

לצלם קצת בעיה כי מסרתי אותו חזרה לחנות לתיקון.אני פוחד שהבעיה עלולה לא להיות בו.בגלל זה אני מחפש עזרה.[br]פורסם בתאריך: 26.09.2009 בשעה 15:25:22
יש באתר של גיגאביט מדריך ללוח האם שלי שמסביר את פיפסים.אין לי גישה כי אני מחובר דרך הפלאפון.אודה מאוד אם מישהו יכול לבדוק את זה.[br]פורסם בתאריך: 26.09.2009 בשעה 15:34:58
דגם לוח האם הוא Ep41ds3l
פורסם

יופי, אז מה אנחנו אמורים לעשות,

חפרתי קצת באתר של AXLE אין להם 4870 עם טווין טורבו באתר...

פורסם
  • מחבר

יש מצב החנות הוסיפה קירור משלה.כל הכרטיסים באתר שלהם מהדגם הזה צריכים שני חיבורים של שר פינים?

פורסם

יופי, אז מה אנחנו אמורים לעשות,

חפרתי קצת באתר של AXLE אין להם 4870 עם טווין טורבו באתר...

אין באתר אבל יש להם כרטיס כזה.

מוזר מאוד שיש ל 4870 רק חיבור אחד מה שנראה גם פה מהתמונה (של דגם עם קרור אחר):

http://www.axle3d.com/eng/productspec.php?id=144

פורסם

לא. ואין סיבה שהם יחליפו קירור כי הכרטיסים מגיעים עם קירור צד שלישי גם ככה

פורסם

לא מה?

פורסם

עניתי לפוסט מעליך

פורסם

מה ז"א. רוב כרטיסי המסך של AXLE מגיעים עם גופי קרור של AC. למה אתה לא מאמין למשתמש?

זה לא הכרטיס הראשון שלהם עם ה TWIN:

axle-3.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים