פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים שלום לכם אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם בעזרת חיגן (ADSL) וכך אני מקבל כתובת IP חיצוניתלמחשב שלי מחובר עוד מחשב בכבל רשת מולצבאני רוצה להביא גישה לאנשים מבחוץ לגשת למחשב הזה איך שהואאיך עושים את זה?
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים סביר ש-LogMeIn בגירסא החינמית יתמודד בהצלחה (www.logmein.com), וישנם פתרונות נוספים בסגנון
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים מחבר גישה של מה?מזאת אומרת? גישה למחשב עצמו ולשירותים שהוא נותןתודה אני יבדוק את זה
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים דבר ראשון - שנה בבקשה את כותרת הדיון לפי חוקי הפורום לכותרת עניינית כמו למשל "הפניית פורטים בחיבור ICS בין מחשבים"תוכל לשנות את הכותרת ע"י עריכה של ההודעה הראשונה בדיון.("צריך עזרה עם הרשת שלי" זו כותרת כללית מדי שלא מצייתת לחוקי הפורום)ולעניין:מזאת אומרת? גישה למחשב עצמו ולשירותים שהוא נותןהמחשב שלך יושב בעצם מאחורי מנגנון NAT של המחשב שמחובר ישירות לאינטרנטהמחשב שמחובר ישירות לאינטרנט מתפקד כמו נתב עבור המחשב השני לצורך העניין.על מנת לאפשר גישה מהעולם לשירותים במחשב השני הזה, אתה צריך להפנות אליו פורטים מהמחשב הראשוןממש כמו שאנשים שיש להם נתב מפנים בנתב פורטים למחשבים השונים ברשת.למשל: אם אתה מריץ שרת ונטרילו לצורך העניין על המחשב השני הזה, ושרת הונטרילו מאזין על פורט מסויים X כלשהואז אתה צריך להגדיר הפניה של פורט X מהמחשב הראשון למחשב השני.באותה צורה בדיוק אתה צריך להפנות פורט עבור כל שירות (בהתאם לפורט שהשירות הזה משתמש בו כמובן)מהמחשב הראשון למחשב השני.מן הסתם אתה צריך לברר עבור כל שירות באיזה פורט הוא מאזין (חיפוש בהגדרות התוכנה\משחק\שירות או חיפוש בגוגל לגביהם יוכל לעזור לך למצוא איזה פורטים בדיוק בשימוש עבור כל דבר)איך מפנים פורטים בחיבור ICS כמו זה שמוגדר אצלך בין המחשבים? (אני מניח שזה החיבור שמוגדר אצלך)עיין בלינק הבא:http://forum.portforward.com/YaBB.cgi?num=1134525903
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.