עבור לתוכן

הצאות לנתבים + כרטיסי רשת

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין להעביר את כל הרשת שלי לאל חוטית. ישנם 3 מחשבים בבית ולפי הבנתי אני פשוט צריך לקנות נתב +3 כרטיסי רשת USB 2.0

אני לא ממש מתמצא בתחום, האם תוכלו להמליץ לי על נתב +3 כרטיסי רשת טובים ולא יקרים מידי סכום עד כ500שח הכל.

אני מתגורר בדירה ואין צורך לגלוש במדד

תודה מראש לעוזרים.

האם כנתב:ראוטר אלחוטי TP-Link

TL-WR641G

וככרטיס: כרטיס רשת אלחוטי TP-Link

דגם TL-WN620G

האם זה כדאי?

פורסם

אולי השרשור הזה יקרר את ההתלהבות שלך -- האיכות של חיבור קווי איכותית ויעילה פי כמה מכל חיבור אלחוטי. ב-500 שקל לנתב+3 כרטיסים תקבל רשת בינונית שטווח הפעילות שלה לא גדול במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אולי השרשור הזה יקרר את ההתלהבות שלך -- האיכות של חיבור קווי איכותית ויעילה פי כמה מכל חיבור אלחוטי. ב-500 שקל לנתב+3 כרטיסים תקבל רשת בינונית שטווח הפעילות שלה לא גדול במיוחד.

אוקיי... אך הראוטר בכל מקרה נמצא במרחק אפסי מן המחשב שלי, ואני רוצה רשת אלחותית כדי לחבר בWifi את האיפון שקיבלתי..., אבל האם כדאי לקנות את הנתב שציינתי למעלה או שכדאי ב100 שח יותר לקנות של EDIMAX? האם יש ביניהם הבדל גדול?
פורסם

אז תקנה ראוטר אלחוטי, ואת כל מה שאפשר תחבר עם כבל, ותקנה כרטיסים אלחוטיים רק למחשבים שחייבים להתחבר אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

אז תקנה ראוטר אלחוטי, ואת כל מה שאפשר תחבר עם כבל, ותקנה כרטיסים אלחוטיים רק למחשבים שחייבים להתחבר אלחוטית.

ברור שכך אעשה אך אני ממש לא מבין בתחום והייתי שמח לכמה הצאות לנתב וכרטיס נחמדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים