עבור לתוכן

הצורב צורב נורא לאט

Featured Replies

פורסם

הצורב נורא איטי צורב דיסק dvd של קבצי avi כ data צורב על כפול 8 ובמקום הכמעט 10 דקות שהוא צורב הוא צורב לי ב 37 דקות למה זה?

בא אלי טכנאי וסידר לי ב device manger ב ide controllars ב primary ide channel בproprtis ב הגדרות מתקדמות ב device 1 זה היה על pio והוא מחק תהתקן הזה כמה פעמים אז שזה עבר ל dma ואז הסתדר לי.ושוב חזר לי לפני כמה ימים ל pio זהה.אני שואל אם זה באמת קשור ל pio dma הצריבה האיטית אם כן מה לעשות שזה כל הזמן יהיה dma.ואם זה לא קשור לזה אם מה לעשות כדי שיצרוב לי מהר ממה זה יכול לנבוע אם לא מזה הצריבה האיטית? תודה מראש לעוזרים.ולמדתי לא צרוב מהר אלא לצרוב על כפול 8 בדיוידי ועל כפול 32 בדיסק רגיל.תודה וסופש נעים לכולם!

אמרתי שלוקח ב כפול 8 10 דקות ולי לוקח 40 דקות שזה נורא איטי.ואני יודע שככול שצורבים יותר לאט זה צורב יותר לאט הבנתי.אני אומר דיסק של data שמלא ב קבצי avi לוקח 8-10 דקות משהו כזה ולי לוקח 40 דקות שזה לא תקין למה זה?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

עוד כשראיתי את הכותרת של הפוסט חשבתי לעצמי "אולי ערוץ ה-IDE הוגדר לעבוד ב-PIO...", היתה בעיה כזאת באחד מקווי המוצר של מחשבים שהופצו במסגרת פרוייקט "מחשב לכל ילד". בין היתר, זה גורם להשמעה איטית יותר של מוסיקה מדיסקי Audio.

דבר ראשון, תחזיר את ההגדרה למצב התקין: במנהל ההתקנים, בהגדרות ערוצי ה-IDE, תחת "הגדרות מתקדמות", "מצב העברה" צריך להיות על "DMA אם זמין" (בשני הערוצים, ובשני ההתקנים שבכל ערוץ). בדוק אם זה פותר את התקלה.

אם כן, צריך להבין מתי ההגדרה "קופצת" חזרה למצב PIO... האם רק אחרי אתחול, האם באופן אקראי...

פורסם

DMA הופך ל PIO בגלל שגיאות ב IDE .

צריך לתפל בשגיאות !

סיבה - לוח אם , כבל, כונן.

קובץ שכאן מחזיר DMA אבל אחרי שגיאות שוב יהיה PIO

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

בערוץ ה 1 זה מוגדר כ pio במקום dma ואני לא יודע איך להחזיר את זה למצב התקין של ה dma בכל השאר זה dma איך להחזיר את זה למצב של dma ומה לעשות כדי שזה לא יחזור לי ה pio? וזה לא נראה לי הצורב כי כבר החליפו לי אותו.וזה מחשב חדש .אז או לוח אם או הכבל של הצורב אחד משנייהם לא תקין נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים