פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים שלום,יש לי מחשב נייד ואני גולש בו דרך ה-wifi וזה מציג לי בעיה מוזרה,אני מתחבר לרשת שהיא לא מאובטחת והמחשב מראה לי שהוא מיבא כתובת רשת כרגיל, ולאחר מכן מקושר אך שאני נכנס לאינטרנט זה לא מצליח והקטע שהוא בכלל לא מתנתק כמה דקות שלמות זה ממשיך להיות מקושר.יש עוד רשת באזור שהיא כול הזמן מתנתקת אבל עובדת(ככה שאני יודע שהמחשב יודע לקלוט ולהראות אינטרנט).אני יכול לפתור את הבעיה הזו?תודה לעוזרים.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים זה שהתחברת לרשת לא מאובטחת של איזה מישהו וקיבלת ממנו כתובת IP, בכלל לא אומר שאותה רשת מחוברת לאינטרנט. או שאולי כן, אבל מופעלים שם אמצעים כלשהם של הגבלת גישה לאינטרנט.כשאתה מתחבר לרשתות אלחוטיות לא שלך במטרה לגנוב אינטרנט, אתה לא בדיוק יכול לבוא בטענות למישהו או משהו.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר אני לא בא בטענות פשוט זה דווקא רשת שקולטת אצלי הכי טוב בבית ובא לי טוב להתחבר עליה,אם מישהו יודע איך?וזה גם אשמתו שהוא לא שם הגנה על הרשת שלו.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים אמרתי לך:זה שהתחברת לרשת לא מאובטחת של איזה מישהו וקיבלת ממנו כתובת IP, בכלל לא אומר שאותה רשת מחוברת לאינטרנט. או שאולי כן, אבל מופעלים שם אמצעים כלשהם של הגבלת גישה לאינטרנט.רוצה להתחבר? תמצא את הבעלים של הרשת ותדבר איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.