עבור לתוכן

איך אני מחבר מחשב נייד חדש לרשת מקומית קיימת?

Featured Replies

פורסם

היי, קיבלתי מחשב נייד חדש, ואני מעוניין לחבר אותו לרשת הביתית אליה מחובר כבר מחשב שולחני אחד בחיבור חוטי לראוטר.

איך אני מחבר בצורה חוטית ואלחוטית את הנייד החדש לרשת לשם גלישה באינטרנט ומשחקי LAN?

פורסם
  • מחבר

במה בדיוק הסתבכת?

לא ממש יודע מה לעשות, בעיקרון, נניח שאני מחבר בכבל רשת , ואז החיבור אמור פשוט להופיע לי?

אני צריך לקנפג משהו?

פורסם

פשוט תתחבר פיסית עם כבל רשת או אלחוטית לרשת האלחוטית שלך כגיל.

אין פה באמת משהו שדורש יותר מדי עשייה בד"כ.

פורסם

בעקרון בהנחה שבאמת המחשב חדש אני מניח שהוא מגיע מותקן עם דרייברים של כל מה שצריך כולל כרטיס הרשת

אז כן, במצב כזה זה פשוט לחבר את הכבל מהנתב למחשב ולגלוש וזה הכל.

לידע כללי:

במידה ומשהו לא עובד כמו שצריך או באיזשהו שלב בעתיד תצטרך לגשת ולשנות משהו בהגדרות החיבור.

במערכות הפעלה מסוג "חלונות" למיניהן תוכל למצוא את ממשקי התקני הרשת שלך תחת לוח הבקרה - ב"חיבורי הרשת".

בד"כ חיווי הטקסט ליד ממשק כרטיס רשת קווי ייקרא "local area connection" ואלחוטי ייקרא wireless connection"

במאפייני הממשק תוכל לראות בדיוק לאיזה התקן הוא משוייך ולשנות הגדרות שונות בו.

פורסם
  • מחבר

בעקרון בהנחה שבאמת המחשב חדש אני מניח שהוא מגיע מותקן עם דרייברים של כל מה שצריך כולל כרטיס הרשת

אז כן, במצב כזה זה פשוט לחבר את הכבל מהנתב למחשב ולגלוש וזה הכל.

לידע כללי:

במידה ומשהו לא עובד כמו שצריך או באיזשהו שלב בעתיד תצטרך לגשת ולשנות משהו בהגדרות החיבור.

במערכות הפעלה מסוג "חלונות" למיניהן תוכל למצוא את ממשקי התקני הרשת שלך תחת לוח הבקרה - ב"חיבורי הרשת".

בד"כ חיווי הטקסט ליד ממשק כרטיס רשת קווי ייקרא "local area connection" ואלחוטי ייקרא wireless connection"

במאפייני הממשק תוכל לראות בדיוק לאיזה התקן הוא משוייך ולשנות הגדרות שונות בו.

אוקי, תודה רבה

אני עוד מעט אנסה

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים