עבור לתוכן

החלפת מארז וספק כוח - 600 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

שנה טובה, חג שמח וגמר חתימה טובה =].

ברשותי המפרט הבא:

ATX 630B + Thermaltake 400W

Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 8MB - AC 7 Freezer pro

Intel Mother-Board DP35DP

Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT

Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5

PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk

GainWard 8800GTS G92 512MB 256BIT DUAL DVI

Gigabyte GT-PTV-AF-RH

כפי שאתם רואים המחשב לא רע בכלל.. יש לו ביצועים ממש טובים ואני מאוד מרוצה ממנו.

הבעיה היא שכל הזמן יש לי בעיות התחממות במחשב, ואני כמעט בטוח שזה בגלל המארז. שכפי שאתם מכירים או לא הוא ממש גרוע, קטן ולא מאוורר טוב - http://www.dsales.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1138924.

הטמפ' של הכ.מ שלי הם 71 במנוחה! רק כשאני גולש ושומע שירים.. שאני משחק זה בכלל 80-85 זה ממש גרוע וזה מאוד מעצבן אותי, אותה בעיה הייתה לי עם המעבד שהגיע לטמפ' מאוד גבוהות במאמץ/מנוחה.. קניתי לו AC Freezer 7 pro ואין לו OC בכלל אך בכל זאת הטמפ' עדיין גבוהות.

היום שאבתי והוצאתי את כל החלקים, עשיתי ניקוי יסודי למחשב, הטמפ' של הכ.מ ירדו לבין 60-65 במנוחה ושל המעבד זה נע בין 50-57.

עכשיו לא מספיק המארז קטן והמאוררים והכ.מ שלי תופס חצי ממנו אז אין מקום לאוויר לצאת ולהיכנס - הסירקולציה ממש גרועה, זאת למרות שהמארז תמיד פתוח בצד אחד.. עוזר אבל לא יותר מדי(הטמפ' שהבאתי הם כשהמארז פתוח). עכשיו גם החוטים במארז ממש מבולגנים ואני בטוח ב100% שזה מאוד מפריע לסירקולציה בנוסף לכל מה שציינתי, בחוטים ממש לא מסודרים!

אז חשבתי למה לא להשקיע 500-600 ש"ח על מארז עם מאווררים + ספק כוח חדש(למה 400W כל הזמן אומרים לי שגבולי למחשב שלי) ושזה יכלול התקנה של כל הרכיבים על המארז. חשוב לי מאוד שהטמפ' יהיו נמוכות ושהמאוררים שתתנו לי למארז יהיו 120MM ושקטים.. כנ"ל לגבי הספק כוח. אני מאמין שמארז גדול יותר יעזור ויתן איוורור רציני.

תודה רבה מראש!

פורסם
  • מחבר

http://skypc.co.il/pl_product~RC-690-500W~6~0.htm

איך המארז + ספק הכוח הזה? נחשבים כטובים? כי המארז אני יודע שהוא נחשב מעולה.. אבל איך הספק כוח שבא איתך האם הוא טוב? ושקט? ו3 מאווררים שכלולים שמה, יספיקו? אם הספק כוח לא טוב.. אפשר לקנות משמה רק את המארז ב365 ש"ח.. אז קח שתוכלו לנסות להביא לי ספק שיתאים בתקציב 300 ש"ח שזה התקציב שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים