פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים אני חושב שזה היה ברור שהכוונה שלי היתה ב-youtube. אני גם מנחש שרוב האתרים שהבאת, אם לא כולם, זמינים רק בארצות הברית. אני הנחתי שאתה מדבר בכללי, לא ספציפית על הארץ. אפשר להשתמש בProxy :
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים דווקא יש אם יש לך כוח לחפש אחד מתוך איזה כמה אלפיים אני דווקא מצאתי אחד ממש טוב לפני כמה זמןאתה יכול להוריד דרכו משהו במהירות של 3MBps מה5 שיש לי אבל עדיין זה מעולה לצפייה באתרים שנותנים גישה לרק למי שבארה"ב וכו'
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים לא צריך לחפש אחד מתוך איזה כמה אלפיים1.בדקתי וזה מתאים בולhttp://www.ultrareach.net/download_en.htm2.אחרי שהסדרה נטענת אין סיבה שהתעבורה של הסדרה תלך דרך הפרוקסי זה כבר טען את הנגן בדק וכל זה
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים תבינו שהמהירות אינטרנט זה לא רק בשביל פיראטיות יש הרבה דברים שצורכים מהירות גובהה [לא חובה אלא מותרות] לדוגמא שרתים [משחקים או לא] אפליקציות כבדות שעובדות בתוך אתרים [כולל טעינת שירים] ומה לא
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים ללא פיראטיות ספק אם הייתה קיימת קהילת גיימרים רציניים בארץ.הפירטיות תמשך כל עוד המחירים המופקעים יהיו קיימים.קשה לי לראות שבארץ ישראל הקטנה והמוקפת באויבים ימלאו בתי הכלא ב"פיראטים". יש מספיק רוצחים, אנסים,אסירים בטחוניים וכו..יום טוב.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים אתם חיים באשליה עם אתם חושבים שהמשטרה תחפש מפיצים או מורידים פירטיים כשגונבים מכונית של 200000 שקל לא עושים כלום אז שמשהוא מפיץ משחק של 200 שקל המשטרה תעצור אותו ? הדבר הראשון שעשיתי כשהיתחברתי לאינטרנט בפעם הראשונה זה להוריד 20 משחקים טובים ולסיים אותם אחד אחרי השני ;D ואני עדיין עושה את זה (רק עם 5 במקום 20 {משחקים כבדים היום}) כול עוד משחקים ימשיכו לשקול הרבה כך גם מהירות האינטרנט תאלה אל תידאגו אף סוכן com .000 לא יבו אילכם יום אחד ויעצור אותכם על הורדה לא חוקית
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים אבל זה ממש לא דוגמא. יש לנו ארץ קטנה, לא כמו באמריקה שמאכלסת כמה? 300 מליון? שם יש הרבה מכוניות יוקרה וכל זה וברור שהמחירים יהיו ברצפה יחסית. פה אין הרבה פורש אז המחירים גבוהים בטירוף. זה נדיר פה.IT'S THAT SIMPLE.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים אבל זה ממש לא דוגמא. יש לנו ארץ קטנה, לא כמו באמריקה שמאכלסת כמה? 300 מליון? שם יש הרבה מכוניות יוקרה וכל זה וברור שהמחירים יהיו ברצפה יחסית. פה אין הרבה פורש אז המחירים גבוהים בטירוף. זה נדיר פה.IT'S THAT SIMPLE.אבל משחקים יש בשפע כמו סרטי DVD אבל בכול זאת המחירים של משחקים גבוהים עד פי 4 מהמחיר של הסרטי DVD
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מה זה קשור בכלל לכמות העשירים והמכוניות... זה קשור למעל 100% מכס+מע"מ+ייבוא...
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים אבל משחקים יש בשפע כמו סרטי DVD אבל בכול זאת המחירים של משחקים גבוהים עד פי 4 מהמחיר של הסרטי DVDאוקיי, משחקים יש בשפע. אבל:משחק עולה בארה"ב 50 דולר? זה 200 שקל פה עם עיגול פינות? סבבה. צריכים להביא אותו לארץ איכשהו - ספינה/מטוס, עוד כמה שקלים למשחק. צריכים לעשות עליו רווח לא? לא רק לכסות את העלויות של הבאת המשחק לארץ. הגענו ל- 300-350. כמו שאמרתי, זה שיש משחקים שעוברים את זה - זה לא בסדר בעליל...
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים ^ ואתה חושב שהחנויות פה קונים מקמעונאים בארה"ב במחיר של כל לקוח רגיל? הם קונים מהיצרן בלפחות חצי מחיר.חשבתי על זה ונראה לי יותר משתלם להביא לארץ אימג' של המשחק וליצר פה את שאר העותקים\אריזות של כל משחק..
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים בשירות D2D יש מציאות http://www.direct2drive.com/4645/product/Buy-BioShock-Download רק 5 דולר!! פחות מ20 שקל כואב לי לשלם על משחק כזה סכום כזה המשחק פשוט מדהים ושווה בהרבה מ20 שקל . שוב מי שרוצה לרכוש מוצר מקורי הוא ימצא את המציאות ואת האתרים שמציעים את המחיר האידיאלי. הכל ענין של כמה באמת אתה לא רוצה להיות שותף לפיראטיות ברשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.