פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים איך המארז NZXT APOLLO BLACK, קראתי עליו ביקורות מצויינות באתר NEWEGG ואני רק רוצה להיות בטוח לפני קנייה,ומישהו יכול להמליץ לי על מאוורר שאשים מקדימה, מהחנות TMSFOX?תודה.
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים לפי מה שאני מכיר החנות אמינה וטובה :] המארז הוא אחד המומלצים אבל למה שלא תקח אם התקציב מאפשר לך את הCM690? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=80320-100-07&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר לפי מה שאני מכיר החנות אמינה וטובה :] המארז הוא אחד המומלצים אבל למה שלא תקח אם התקציב מאפשר לך את הCM690? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=80320-100-07&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HEלא ענית לי על השאלה, מאיזה בחינה הוא מומלץ? אם דיברת בכלל על אפולו...בכל מקרה אין לי תקציב לCM690, ואם כבר אז הייתי לוקח CM590 + מאוורר?איך המארז אפולו?
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים יש לי את המארז רק בצבע אפור המארז עצמו מאוד יפה ויש לו מספיק מקום לכל מיני שטויות אבל אני לא בעניין מודינג ולא בעניין אוברקלוק אז אם אתה מחפש מארז לצרכים כאלו אין לי מושג אם הוא טוב לזה אם אתה מחפש מארז יפפה אז לטעמי הוא מאוד יפה
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר יש לי את המארז רק בצבע אפור המארז עצמו מאוד יפה ויש לו מספיק מקום לכל מיני שטויות אבל אני לא בעניין מודינג ולא בעניין אוברקלוק אז אם אתה מחפש מארז לצרכים כאלו אין לי מושג אם הוא טוב לזה אם אתה מחפש מארז יפפה אז לטעמי הוא מאוד יפה בסדר אך איך הוא מקרר, אני לא מתכנן OC או משהו, ותוכל להמליץ לי על קירור פשוט לשים מקדימה, לא לעבור את ה50 ש"ח?ומTMSFOX כמובן. איך המאוורר Arctic Cooling 12PWM? נותן ביצועים טובים ביחס למחירו? (40 ש"ח מTMSFOX)...לפי דעתי הוא יהיה טוב אך אשמח לשמוע את דעתכם.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים תראה יש לך מספיק מקום לאוורור במארז יש לו אפילו חלון אם מאוורר ככה שמבחינת אפשרויות יש הרבה לי לא היה בעיות חום ולא השקעתי הרבה במאוורררים אבל אני גם לא עשיתי אף אווורקלוק ולא הכנסתי מערך SLI או CF איזה מאווררים כדי להכניס ואיזה לא לדעתי כדי לך לשאול בפורום שמתאים לזה אין לי ידע גדול בזה גם ככה שקניתי אותו רציתי מארז איכותי ויפה וזה מה שהיה בתקציב בזמנו
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר תראה יש לך מספיק מקום לאוורור במארז יש לו אפילו חלון אם מאוורר ככה שמבחינת אפשרויות יש הרבה לי לא היה בעיות חום ולא השקעתי הרבה במאוורררים אבל אני גם לא עשיתי אף אווורקלוק ולא הכנסתי מערך SLI או CF איזה מאווררים כדי להכניס ואיזה לא לדעתי כדי לך לשאול בפורום שמתאים לזה אין לי ידע גדול בזה גם ככה שקניתי אותו רציתי מארז איכותי ויפה וזה מה שהיה בתקציב בזמנו אוקיי, הבנתי שגם מבחינת זרימת אוויר במארז הוא מצויין דווקא, אני לא מתכנן SLI או CF ככה שאתה אומר שהוא יספיק?אני גם אשאל את המוכרים בTMSFOX לגבי המאוורר שארצה להוסיף מקדימה, אני מאמין שהם ידעו לעזור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.