עבור לתוכן

בעייה במחשב נייד msi pr601

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם שנה טובה וחג שמח,

יש לי איזשהי בעייה עם הנייד ואנלא מצליח לפתור אותה לא משנה כמה ניסתי...

יש לי מחשב מדגם msi pr601 שנקנה לפני 4 חודשים , המחשב עובד על מערכת ההפעלה windows vista home basic.

עד לפני כמה ימים המחשב עבד נהדר והכל היה פצצות עד שפתאום לפני איזה שבוע התחילה לי בעייה

בכל פעם שאני מנסה לעלות את המחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה winload.exe קובץ לא נמצא וכאלה.

בהתחלה כשזה התחיל הייתי עושה ריסט למחשב ואז הווינדוס היה עולה והכל היה בסדר , אבל היום כבר התחילה בעייה אחרת...

אני מנסה לעבוד עם Windows Vista Recovery Disc ובכל פעם כשזה מסיים את כל ההכנות להתקנה עולה לי מסך כחול שאומר לי שהווינדוס נסגר בשביל למנוע נזק למחשב , נא לבדוק ווירוסים ואם לא אז לבדוק את ההארד דיסק שהוא מוגדר ועובד כמו שצריך. לפי הבוט הוא מזהה את ההארד דיסק והכל פאנן אבל משום מה המחשב לא מוכן לעבוד ולא משנה מה כל פעם הוא מקפיץ לי את המסך הכחול , גם כשניסתי לפתוח ERD וגם כשניסתי להתקין windows xp למישהו יש מושג ממה נובעת הבעייה ואיך אני יכול לסדר אותה כבר??

או שעדיף לי לקחת את המחשב לחברה כי הוא בכל מקרה באחריות ושהם ישברו את הראש?? :s07:

תודה מראש לעוזרים

פורסם

הארד דיסק שלך חולה.

לשתמש באחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המהירה אחי...

פורסם

קח את המחשב לחברה כל עוד הוא באחריות , כנראה שזאת בעיית חומרה אך לא מחייב כי זה הדיסק הקשיח

פורסם
  • מחבר

אהלן אהלן,

כנראה שלא הייתה בעייה ושהמחשב מוגבל אך ורק לויסטה לכן הוא הקפיץ את המסך הכחול הזה כל פעם

לגבי הבעייה בהתחלה עם הקובץ החסר יש סיכוי שהיה איזה ווירוס שפשוט דאג למחוק לי את הקובץ הפעלה

אתמול בוצעה התקנת ויסטה אולטימט 32 ביט בהצלחה לאחר ניסיון כושל עם גרסת ה64 ביט שקרסה כל פעם כנראה בגלל צורך גדול במשאבים שאין במחשב הזה (זכרון סוג מעבד)

נכון לעכשיו המחשב תקין ועובד נהדר עם גרסת ה32 ביט

אבל עדיין למרות זאת נקח אותו לאחריות למניעת תקלות בעתיד ולבדיקה כללית

תודה לכולם והמשך יום טוב וחג שמח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים