עבור לתוכן

פתרון אי סחיבת מעבד AMD 720 על לוח MA770-UD3 - עדכון ביוס לגרסאת FD!

Featured Replies

פורסם

עם לוח של MSI זה בדוק היה הולך נראה לי...

אל תמהר להצהיר הצהרות... ברמת העיקרון לוח אם עם ערכת שבבים 790 וגשר דרומי 750 אמור לפתוח את הליבה הרביעית בעזרת ACC והביוס הנכון

אבל זה רק במידה ובמעבד אכן יש ליבה רביעית לא פעילה.. כך שלא משנה אם זה GB MSI ASUS או כל חברה אחרת..

אני רכשתי לוח אם של ג'גיהבייט שעשו איתו בדיקות לפתיחת ליבה רביעית ואכן הצליחו לפתוח את הליבה (עם עדכון לביוס F5 שמכיל את ACC), אבל שניסתי לפתוח את ליבה רביעית גילתי שבעצם אין לי :silly:

לבכות על זה? נראה לי שלא... לרוב הליבה הרביעית לא אקטיבית בגלל כשל בייצור, ככה שגם אם מצליחים לפתוח אותה אף אחד לא מבטיח לך שהיא תעבוד כמו שאר שלושת הליבות..

• תגובות 84
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אין דבר כזה "אין לי" או שיש לך בעיה בליבה או שיש לך בעיה בביוס

כל מעבדי הphenom II מכילים 4 ליבות -ב 720 יש אחת מבוטלת וב550 יש שתיים מבוטלות

מה קרה כשהעברת לhybrid ואז לAUTO ?

הכל נשאר אותו דבר - כנראה בעיית ביוס

אין פוסט - בעיית ביוס או ליבה דפוקה

פורסם

ממה שאני הבנתי יש סדרות שמיוצרות רק עם שלושה ליבות ויש סדרות שמיוצרות עם 4 אבל אחת מהן מבוטלת... אבל אולי אני מתבלבל..

כל מקרה אצלי הכל נשאר אותו הדבר שאני מעביר למצב אוטו

פורסם
  • מחבר

הליבה הרביעית נפתחה :yelclap:

תודה רבה!!

יש משהו שאני צריך לדעת כשאני משתמש בליבה הרביעית?

צריך קירור יעודי?

תודה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

יפה !

איזה ביוס ? FB ?

עכשיו אתה צריך להריץ PRIME95\OCCT לבדוק שכל יציב

פורסם

אתה באמת מתבלבל - כל ה720 מכילים 4 ליבות עם אחת כבויה

ביוס F5 לא פותח כמו שצריך

אתה צריך ביוס F5A

http://www.overclock.net/amd-motherboards/521530-ma790x-ud4p-f5-bios-acc-support.html

תוריד F5A ותנסה

טוב גם אחרי ההתקנה של F5a איך חדש תחת השמש... מה שכן אם, זה משנה, שכחתי מהעניין שהווינדוס לא היה עולה עם הF5 אחרי הACC ואותו הדבר קורה גם עם F5a...

פורסם

תן איזה אוברקלוק נחמד ל3.4 :]

פורסם
  • מחבר

יפה !

איזה ביוס ? FB ?

עכשיו אתה צריך להריץ PRIME95\OCCT לבדוק שכל יציב

ביוס FD זה שהתקנתי...

הפעלתי עכשיו GTA על ההגדרות הכי גובוהות שאני יכול ועובד מצוין!! זה מבחן טוב מספיק? :)

תודה רבה!

פורסם

אתה יכול בGTA לבדוק שם את הביצועים של המערכת שלך...

פורסם

אם הוינדוס לא עולה כנראה יש ליבה דפוקה

תנסה לתת עוד מתח למעבד כי לפעמים זה עוזר

תנסה להשתמש במדריך שפה

http://www.overclock.net/amd-cpus/535501-amd-phenom-ii-core-unlocking-guide.html

אמרתי נואש... גם אחרי העלת מתחים למעבד ולגשר הדרומי אין שינוי.. לא נורא נסתפק רק בOC

פורסם

בקטנה לגמרי עדיין מעבד מצויין! האבדל הוא לא מטורף עם היית פותח לו עוד ליבה, תן לאיזה אוברקלוק של 3.4 :]

פורסם

כשאני משנה EC FIRMWARE ל- HYBRID אני לא מקבל פוסט (כשש- ACC על AUTO), אבל כשהוא על NORMAL (ועדיין ACC על AUTO) אני כן מקבל פוסט (רק עם שלוש ליבות). אני עם המפרט שבצד, עם ה- BIOS העדכני ביותר, שהוא F3. מחר אני אעבוד על זה עוד אבל לא ניראה לי שאצליח...

פורסם

ToMuSH סתכל קצת אחורה בדיון הזה ותעקוב אחרי מה שיעצו לי.. ברמת העיקרון נסה להעלות מתחים למעבד ולגשר הדרומי.. אם לא עובד אז לא נורא.. תחייה עם 3 ליבות תקינות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים