עבור לתוכן

עבודה בארה"ב עם עגלות

Featured Replies

פורסם

מקווה שהכותרת הייתה ברורה ::)

מישהו מכיר? איך מגיעים לזה? איך אני אמור לחיות שם? החברה ששולחת אותי דואגת לזה?

• תגובות 39
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד לארהב?

אין לך איזשהו סופר בשכונה או משהו כזה?

פורסם

מההה סופר בשכונה? קודם כל זה המון כיף וזה אחלה כסף 130$ ביום בממוצע בסופר לא שמעתי... מדינה אחרת ניסיון חדש בונא אני ממליץ (אבל זה הכל אישית בהתחלה מאוד קשה ואתה תיהיה מתוסכל רצח, וזה יהיה גם 0 ביום)

MAKA.CO.IL תתחיל מהאתר הזה תצטרך טיפים תבקש בהמשך , יש המון חברות בכל המדינה וכולם מציעים לך משו וכן אתה מקבל דירה עם שותפים...

בדרך כלל שבועיים ראשונים מחייה חינם אחרי זה 100$ לשבוע אבל יש כאלו שמציעים חודש ראשון חינם...

פורסם

דבר איתי בפרטי נראה איך אוכל לעזור לך ;)

פורסם
  • מחבר

עד לארהב?

אין לך איזשהו סופר בשכונה או משהו כזה?

אין לך איזה מקום אחר לרשום בדיחות שבו כן יצחקו מהם? :smile1:

מההה סופר בשכונה? קודם כל זה המון כיף וזה אחלה כסף 130$ ביום בממוצע בסופר לא שמעתי... מדינה אחרת ניסיון חדש בונא אני ממליץ (אבל זה הכל אישית בהתחלה מאוד קשה ואתה תיהיה מתוסכל רצח, וזה יהיה גם 0 ביום)

MAKA.CO.IL תתחיל מהאתר הזה תצטרך טיפים תבקש בהמשך , יש המון חברות בכל המדינה וכולם מציעים לך משו וכן אתה מקבל דירה עם שותפים...

בדרך כלל שבועיים ראשונים מחייה חינם אחרי זה 100$ לשבוע אבל יש כאלו שמציעים חודש ראשון חינם...

תודה, האתר באמת עושה חשק, אני מקווה שכל החבר'ה שם בסרטונים אומרים אמת ולא כי ביקשו מהם..

פורסם

יש לך אזרחות אמריקאית? אם לא אני מאוד מקווה שאתה מחפש איך להשיג ויזת עבודה ולא הולך לעבוד שם באופן לא חוקי.

פורסם
  • מחבר

יש לך אזרחות אמריקאית? אם לא אני מאוד מקווה שאתה מחפש איך להשיג ויזת עבודה ולא הולך לעבוד שם באופן לא חוקי.

אין לי.

כמובן שאני מתכוון לעשות הכל באופן חוקי, איך משיגים את זה באמת? כמה זמן לוקח כל התהליך?

פורסם
  • מחבר

למה אתה מתכוון בלהאמין?

יש כאלה מעסיקים שעושים את זה בשבילי?

או שבכל מקרה אני עושה את זה לבד?

איך הולך התהליך? הבנתי שצריך לגשת לשגרירות?

פורסם

אם אין לך עבודה/לימודים/צבא לחזור אליהם בארץ (בליווי מסמכים שמאשרים את זה כמובן) תשכח מוויזה לארה"ב.

ואף אחד לא עושה 130 דולר ביום בעבודה עם עגלות בסופרמקטים...

פורסם
  • מחבר

לימודים יהיו כנראה..כלומר אחרי שאני אחזור כנראה אתחיל שנה ראשונה

פורסם

אין לך עבודה בארץ? למה שתרצה לטוס לעבוד בעגלות בקניון.. ?

פורסם
  • מחבר

אין לך עבודה בארץ? למה שתרצה לטוס לעבוד בעגלות בקניון.. ?

מתחיל ללמוד שנה הבאה ולא מתכוון לעבוד באותה תקופה, אז עדיף להתפטר קצת לפני ולהתנסות במשהו חדש.

זה לא רק העבודה עצמה, זה ההרגשה של החו"ל, לגור לבד עם שותפים וכו'..

פורסם

לימודים יהיו כנראה..כלומר אחרי שאני אחזור כנראה אתחיל שנה ראשונה

אם כבר נירשמת,ע"מ לקבל ויזה, תצטרך לספק לשגרירות הצהרה מטעם המוסד הלימודי שבתאריך X יחלו לימודך.

בעזרת "כנראה" לא תקבל ויזה.

פורסם

שים לב שאתה צריך ויזת עבודה, לא ויזה של תייר.

קשה לי לאמין שהחברות של העגלות עושות מוציאות לך ויזת עבודה, ואם הן לא יוציאו לך אתה תעבוד בארה"ב באופן לא חוקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים