עבור לתוכן

שאלה בנוגע STUIDO 15 , ובנוגע לדגמי DELL בכלליות , תקציב כ-1000$

Featured Replies

פורסם

משיחה שערכתי עם נציג של DELL הומלץ לי על STUDIO 15 , עם כמה שינויים קטנים ,

השימושים:

אינטרנט , סרטים , קצת תוכנות , משחקים , יש מצב לחיבור לטלויזיה , לפחות סוללת 9 תאים ,

האם המחשב הנ"ל שהומלץ לי , מתאים לצרכים שלי?

http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1555/pd.aspx?refid=laptop-studio-1555&cs=19&s=dhs

בנוגע למסך , הוא LED , יש גרסאות של 720P , 900P ו 1080P , האם ההבדלים ביניהם הם רציניים ושווים השקעת כסף? כי בגודל זה אותו דבר. .. 15.6

ושאלה כללית בנוגע ל DELL, יש להם מלא דגמים בסיסיים , מה ההבדלים העיקריים ביניהם? למי הם משווקים אותם?

אני מדבר על :

lattiude

vostro

studio

inspirion

precision

xps

למי כל אחד משווק בעיקרון?

* המחשב מיועד לקנייה בחו"ל

תודה מראש

נ.ב. אני התמקדתי בראש ב DELL, האם זה הבחירה הנכונה? האם שווה לשקול גם חברות אחרות? אני מדבר על TOSHIBA HP LENOVO IBM, כל השאר לא מעניינות אותי...

פורסם

על אלו משחקים מדובר? מה זה "תוכנות"? כמה המחשב ינוייד?

בנוגע למסך , הוא LED , יש גרסאות של 720P , 900P ו 1080P , האם ההבדלים ביניהם הם רציניים ושווים השקעת כסף? כי בגודל זה אותו דבר. .. 15.6

ההבדלים ביניהם הם ברזולוציה כמובן. האם ההבדל בין רזולוציה אחת לאחרת הוא "רציני" או לא אני לא יכולה לומר, זה תלוי בך האם רזולוציה חשובה לך או לא ויש גם אנשים שמעדיפים רזולוציה נמוכה יותר (ה-1080p לדוגמא גבוהה מידי לטעמי כאן).

ושאלה כללית בנוגע ל DELL, יש להם מלא דגמים בסיסיים , מה ההבדלים העיקריים ביניהם? למי הם משווקים אותם?

אני מדבר על :

lattiude

vostro

studio

inspirion

precision

xps

למי כל אחד משווק בעיקרון?

Studio, Inspiron, XPS - דגמים שמיועדים לשוק הצרכני/ ביתי. XPS זה מותג הפירמיום שלהם שמודבק בדר"כ לדגמים יקרים יותר.

Latitude - הסדרה העסקית של דל.

Vostro - סדרה חצי עסקית.

Precision - סדרה של גרפיקה מקצועית.

נ.ב. אני התמקדתי בראש ב DELL, האם זה הבחירה הנכונה? האם שווה לשקול גם חברות אחרות? אני מדבר על TOSHIBA HP LENOVO IBM, כל השאר לא מעניינות אותי...

אין שום סיבה להתמקד דווקא בדל או דווקא בחברה אחת כלשהי. בחר את המחשב לפי היתרונות של הדגם הרלוונטי, לא המותג.

פורסם
  • מחבר

מדובר במשחקי אסטרטגיה , כל המשחקים של BLIZZARD בעקרון , ואולי עוד כמה משחקי אסטרטגיה נוספים שיצאו , אני לא מחפש very high performance אבל אני כן רוצה שהמחשקים ירוצו בצורה טובה + , כלומר כרטיס מסך נורמלי , מעדיף של ATI , לא מובנה

מבחינת סוללות אני רוצה לפחות 9 תאים , עם זמן עבודה טובה ,

עד כמה המחשב ינוייד? בוא נגיד שאני רוצה שהוא יהיה אפשרי לעבודה של כ-4 שעות בנסיעות , ואז לטעינה כמובן , כמה שיותר זמן בלי סוללה יותר טוב , אבל יהיה לי מקור חשמל תמיד זמין כשאני לא בנסיעות ,

אני רוצה מסך LED שלא יכאב בעיניים , 4GB זכרון פנימי , דיסק קשיח- כמה שיותר גדול יותר טוב , מעבד כנ"ל , מצלמה ורשמקול גם יהיה נחמד , קורא כרטיסים

ויציאה לחיבור לטלויזיה אם אפשר

אני מבין שלפי סוג הדגמים INSPIRION , XPS ו STUDIO מתאימים לי, כל השאר לא ,

לגבי חברות אחרות , אשמח אם תביא לי פירוט של דגמים שעונים על הקריטריונים שלי ,

תקציב כ-1000$

קנייה ב NY כנראה

תודה מראש

נ.ב. אם יש דברים שאתה חושב שצריך להאיר את עיני בנוגע אליהם , תרגיש חופשי

פורסם

עד כמה המחשב ינוייד? בוא נגיד שאני רוצה שהוא יהיה אפשרי לעבודה של כ-4 שעות בנסיעות , ואז לטעינה כמובן , כמה שיותר זמן בלי סוללה יותר טוב , אבל יהיה לי מקור חשמל תמיד זמין כשאני לא בנסיעות ,

תחשוב שנייה על המשקל של מחשב 15.6" וסוללת 9 תאים. רמז: כ-3 קילו. ואז תחשוב עד כמה זה יהיה באמת נייד.

אני רוצה מסך LED שלא יכאב בעיניים

מה הקשר? דווקא מסך LED - סביר להניח שיהיה יותר בהיר, ואם לא תוריד קצת את הבהירות, ועוד איך יכאב לך בעיניים.

נ.ב. אם יש דברים שאתה חושב שצריך להאיר את עיני בנוגע אליהם , תרגיש חופשי

התמונה, הסמל, הדיבור בלשון נקבה, ואתה עדיין פונה אל tgolin בלשון זכר. כמה אטום אפשר להיות?

פורסם
  • מחבר

אני מצטער על הדיבור בלשון זכר אל נקבה , תסלחי לי אבל זה כנראה בגלל השעה...

לא מפריע לי כל כך המשקל , אני לא הולך לעשות איתו מסעות , ובכל מקרה , זה מה שאני רוצה ותשאיר את זה לי , ואל תיקח את זה אישי

לגבי המסך , אני רוצה מסך שלא יכאב בעיניים , אני הבנתי שיש מט ויש מבריק , ויש גם LED , הכי חדשני זה LED ,מה הכי פחות כואב ומומלץ?

בקשר לגודל המסך , אני לוקח 15.6 כי הכוונה העיקרית היא לעבוד איתי במקום שאליו אני מתנייד , אבל בדרך יש לי נסיעה של כ4-5 שעות ,אז בגלל זה אני רוצה תסוללה של 9 תאים , והמשקל זה שיקול פחות חשוב בשבילי

פורסם

לגבי המסך , אני רוצה מסך שלא יכאב בעיניים , אני הבנתי שיש מט ויש מבריק , ויש גם LED , הכי חדשני זה LED ,מה הכי פחות כואב ומומלץ?

נעשה לך קצת סדר:

מאט/מבריק זה ציפוי. כמו בתמונות שמפתחים, שאפשר לבחור מאט או מבריק.

LED/CCFL זו תאורה אחורית. LED חסכונית יותר בחשמל בבהירות נתונה, ולרוב מסכי LED הם בהירים יותר. זה לאו דווקא הופך אותם לטובים יותר לעיניים.

אפשר למצוא כל שילוב של הנ"ל. LED מבריק, LED מאט, CCFL מאט ו-CCFL מבריק.

במסכי מאט אין השתקפויות שעשויות להיות מעצבנות בעבודה ממושכת (תלוי מאוד בתנאי התאורה). אבל הצבעים פחות חדים ובוהקים.

הבעיה העיקרית של מסכי הניידים היא פאנלי TN ברמה נמוכה מאוד, עם זויות צפייה צרות ביותר וניגודיות כמעט אפסית.

פורסם

אתה לא צריך אחריות בארץ?

כי לפי מה שהבנתי אין אחריות על המחשבים האלה ( גם אני רציתי לקנות את המחשב הזה)

פורסם
  • מחבר

אז אני ייקח LED מאט? זה כאילו קבוע מראש אם זה מאט או מבריק ? או שאני יכול לבחור את במאפיינים? יש הבדל במחיר ?

ידוע לי בעיית הפאנלים במסכי הניידים , אין לי כל כך פתרון לזה , וגם אין לי תקציב לזה ,

לגבי אחריות , אני הבנתי מנציג DELL באינטרנט שיש אחריות בינלאומית על הנייד הזה

יש איזה חנות מומלצת לקנות ממנה בניו יורק?

יש עוד איזה דברים שאתה חושב שיש לי צורך לדעת? אל תחסוך במילים בבקשה

פורסם

אין אפשרות למסך מאט בניידי Inspiron/Studio/XPS.

פורסם

הכנס בבקשה את התקציב לכותרת

פורסם

אני בחרתי את הדגם הזה,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3238&products_id=26132&PHPSESSID=04fa211df09da3209d3439f44b6787e0

שימו לב,

בדגם הזה כרטיס WiFi abgn

דיסק קשיח 320 GB אבל הוא מהיר יותר 7200RPM

וכמובן סוללה 9 תאים.

לכן בדקו מק''טים ודגמים בצורה מדויקת.

בנוסף המפרט כזה יש רק אצל פנדה בכל השאר חנויות דגמים יותר חלשים עם מפרטים פחות טובים.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות למסך מאט בניידי Inspiron/Studio/XPS.

באיזה דגמים כן יש שדומים לצרכים שלי?

האם יש חברות אחרות בעלות דגמים שדומים לצרכים שלי? ויש להם מסך מאט? אשמח אם תציין

ראיתי גם אופציה של EDGE TO EDGE DISPLAY? מה הכוונה? אפשר תמונה להשוות?

האם בכרטיס מסך 4570 ATI , יש הבדל רציני אם אני לוקח 256 או 512 זיכרון של הכרטיס ? האם זה שווה תוספת של 50$?

מניסיון שלכם , האם מומלץ לקחת צבע מסויים למחשב הנייד או להשאיר אותו שחור?

פורסם

באיזה דגמים כן יש שדומים לצרכים שלי?

בדגמים העסקיים - Latitude/Vostro. אצל לנובו ב-Thinkpad, גם אצל HP בדגמים העסקיים (Elitebook).

ראיתי גם אופציה של EDGE TO EDGE DISPLAY? מה הכוונה? אפשר תמונה להשוות?

Edge-to-Edge זה אומר שיש ציפוי חלק מעל המסך והמסגרת, כך שכאילו המסך משתרע על פני כל השטח ואין מסגרת.

האם בכרטיס מסך 4570 ATI , יש הבדל רציני אם אני לוקח 256 או 512 זיכרון של הכרטיס ? האם זה שווה תוספת של 50$?

לא ידעתי אפילו שיש HD4570 256MB.

מניסיון שלכם , האם מומלץ לקחת צבע מסויים למחשב הנייד או להשאיר אותו שחור?

אתה רוצה תשובה גם לשאלה המפגרת הזו?

פורסם
  • מחבר

מצטער על האיחור , בדיוק חזרתי

חוזר על שאלתי ממקודם :

האם קיימים ניידים בדרישות שלי גם בחברות אחרות ואתם ממליצים עליהם? או שאדבוק בDELL?

פורסם

מן הסתם, יש מלא ניידים ממלא חברות שאפשר ללכת עליהם. נראה לך הגיוני שרק DELL מייצרת ניידים טובים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים