עבור לתוכן

דרוש ייעוץ לגבי רשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בדירה שלי ישנם 2 קומות(דירת גג),בקומה העליונה ישנו מחשב נייח,אשר מחובר לראוטר ROTAL 1025W.

על מנת לרדת לקומה התחתונה יורדים במדרגות ומגיעים לסלון, שם נמצא המחשב הנייד.

כרגע ישנה בעיית קליטה בין הראוטר למחשב הנייד ולכן הזמנו תכנאי(מכיוון שלא היה תשתית בקומה העליונה)

והוא התקין כל מה שצריך.הקליטה למטה היא נמוכה והאינטרנט עובד לאט..אם אני בספה ליד המדרגות יש קליטה שאבל אם אני זז חצי מטר לספה השנייה אז יש ניתוקים.

דיברתי עם בזק והם אמרו לי שאין ראוטרים לשני קומות והציאו לי פיתרון של home pna 3 משהו כזה אבל העלות גבוהה מדי(כ 1500 ש"ח).

השאלה שלי אם ישנו פתרון אחר או שיש ראוטר בעל יכולת קליטה גבוהה מאשר הראוטר הנוכחי ,אשמח לשמוע הצעות\פתרונות

תודה מראש..

פורסם

הפתרון הטוב ביותר הוא להעביר כבל בין הקומות. זה בדרך כלל אפשרי דרך תעלות הטלפון שעוברות בקירות.

פורסם
  • מחבר

נבדקה האפשרות הזו ואפילו להעביר כבל דרך החלונות אבל זה לא אפשרי מפני שהבית בשכירות ואסור לקדוח דרך הקירות ובקיצור זה לא פתרון..

אין שום דרך אחרת ?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט על המוצר בבקשה,מה בדיוק הוא עושה והאם זה יתאים לראוטר שלי , או שזה כמו ה HPNA3 של בזק ?

אין אפשרות לרכוש ראוטר חזק של אדימקס או משהו בסגנון עם יותר טווח קליטה ?

תודה מראש..

פורסם

אתה יכול לקרוא סקירה על מוצר דומה כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm

לגבי ראוטר איכותי יותר, אתה יכול לשקול את ה-6524 של EDIMAX. הוא עובד בתקן N ונותן כיסוי אלחוטי רחב יותר גם למחשבים עם כרטיסי רשת בתקן G.

פורסם

שלום d1v

אני מבין שאתה סובל מבעיות קליטת רשת במחשב הנייד בגלל בעיות מרחק.

כאמור, הפתרון הטוב ביותר הוא home-pna.

במידה ואתה לא מעוניין בו מסיבות תקציביות,

אתה יכול לנסות למצוא ראוטרים מגרסת N (כמובן שיש צורך לדאוג לכבל רשת אלחוטי בגרסת N)

במידה וגם זה יקר מבחינתך, ישנה אפשרות לעשות עוד יוזר אינטרנטי לקומה למטה.

פתרון נוסף אפשרי - כבילה: רישות הבית.

כמו כן , אתה יכול לנסות לשים מגבר אות או ad hock.

לכל פניה או שאלה נוספת נשמח לענות גם כאן על גבי הפורום,

וגם בכתובת המייל: Online@bezeqint.net

במשלוח מייל, נא לציין: שם מלא, מספר טלפון, שם הפורום בו נכתבה ההודעה ואת שם המשתמש בו השתמשת לכתיבתה.

שנה טובה והמשך גלישה מהנה,

מתן, נציג בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות ,

האפשרות לקניית בראוטר EDIMAX מגרסת N נשמעת הכי טובה כרגע,אך מה הוא הכבל רשת האלחוטי שהראוטר דורש ?

נראה למישהו הגיוני לרכוש את הראוטר ולהחזיר אותו עוד באותו יום אינו לא עונה על הדרישות ? תודה מראש.

פורסם

לא מספיק שאתה קורא את המשפט

כמובן שיש צורך לדאוג לכבל רשת אלחוטי בגרסת N

ולא מבין שמדובר בטעות/חוסר ידע מוחלט של נציג, אתה גם שואל מאיפה משיגים את זה???

רוב הסיכויים שאם תרכוש לא תוכל להחזיר אלא אם כן תרכוש בצורה מקוונת או טלפונית, אבל זה להתנהג כמו חרא של בן אדם...

חוץ מזה שתצטרך לקנות את הראוטר, תצטרך גם לקנות כרטיס WIFI תואם...

איזה דגם המחשב הנייד שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים